Find kampagnetilbud til Chromecast Audio

Hvis du ikke kan se et tilbud, som du mener, du er berettiget til, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du har problemer med at indløse din kampagnekode, kan du kontakte den partner, som står for kampagnen.

Når du har konfigureret din Chromecast Audio, kan du få adgang til og indløse alle tilgængelige tilbud til din Chromecast fra Google Home-appen på din Android-enhed eller computer.

Hvis meddelelsen "Ingen tilgængelige tilbud" vises, når du kigger efter tilbud, er der ikke nogen tilgængelige tilbud i øjeblikket.

Bemærk!: iOS-brugere skal indløse tilbud via en computer.

1. Sørg for, at din computer har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Gå til g.co/home/chromecastoffer i din Chrome-browser.
  3. Tryk på Indløs, og følg vejledningen.

Får jeg et kampagnetilbud, når jeg køber min Chromecast Audio?

Tilbuddene varierer, alt efter hvor du befinder dig. Før du køber, kan du få flere oplysninger om tilbud for det sted, du er, på siden med kampagnetilbud til Chromecast. Når du har købt og konfigureret din Chromecast Audio, kan du gå til chromecast.com/offers for at indløse tilbud, der er tilgængelige, hvor du befinder dig.

Hvordan kan jeg se tilgængelige tilbud?

På siden med kampagnetilbud til Chromecast kan du se en liste over tilbud, der er tilgængelige for din placering. Når du har konfigureret din Chromecast Audio, kan du gå til chromecast.com/offers for at indløse tilgængelige tilbud i dit område.