Cast lyd fra Chrome

Brug Chrome-browseren til at caste det, der afspilles på din computer, til dine højttalere. Start med at konfigurere Chromecast Audio, så den kan bruges sammen med Chrome.

Sådan konfigurerer du casting fra Chrome

1. Hvis du ikke allerede kører Chrome, kan du downloade Chrome
  2. Sørg for, at du kører den nyeste version af Chrome. Hvis du har problemer, kan du her læse, hvordan du henter Chrome-opdateringer.
  3. Selvom det ikke er påkrævet, anbefaler vi, at du fastgør Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome.
  4. Sørg for, at din computer har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio-enhed.

Cast lyd fra en fane

Du kan caste lydindhold fra en Chrome-fane på flere forskellige måder:

Valgmulighed 1. Via Cast-knappen
  1. Hvis du har fastgjort Cast-knappen til din værktøjslinje, skal du klikke på Cast-knappen Inactive cast extension på værktøjslinjen øverst til højre i din Chrome-browser.
  2. Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 2. Via et Chromecast-kompatibelt website
  1. Åbn et Chromecast-kompatibelt website som f.eks. YouTube.
  2. Klik på Cast-knappen Inactive cast extension  nederst til højre i videoafspilleren. Bemærk! Cast-knappen kan være placeret andre steder på visse Chromecast-kompatible websites.
  3. Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 3. Via menuen Indstillinger i Chrome
  1. Gå til menuen Indstillinger More menu på værktøjslinjen øverst til højre i Chrome-browseren og derefter klik på Cast….
    Cast from Chrome
  2. Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 4. Via en webside i Chrome
  1. Åbn en fane i Chrome-browseren.
  2. Højreklik (Ctrl+klik på en Mac) på websiden og derefter klik på Cast…
  3. Vælg den enhed, du vil caste til.

Sådan kan du se, når der castes indhold

​Cast-knappen bliver blå Active cast extension, når funktionen er aktiv. Du kan også se et lysende skær omkring knappen på den fane, der castes.

Indhold, du kan caste

Du kan caste det meste webindhold. Websites, der anvender plugins, som f.eks. Silverlight, Quicktime og VLC, understøttes ikke, og dette kan medføre, at billede eller lyd mangler.

Sådan afspilles lyd og video

Videoer og billeder på den valgte fane vises stadig på din computer. Lyden fra den valgte fane afspilles dog kun på din højttaler. Bemærk! Lyde fra andre faner og apps afspilles stadig på din computer.

Sådan ændrer du, hvilken fane der skal castes

1. Klik på Cast-knappen Inactive cast extension .
  2. Vælg den enhed, du bruger til at caste. Du får vist en kort beskrivelse af, hvad din Chromecast Audio gør i øjeblikket.
  3. Klik på Cast denne fane for at stoppe det, der afspilles, og caste den aktuelle fane i stedet.

Genveje

• Skift til andre faner og/eller apps, mens du caster, ved hjælp af tastaturgenvejen Alt+Tab-tasten (Mac: Cmd+Tab-tasten).
  • Luk dialogboksen for casting for at gå tilbage til den oprindelige fane.
  • Stop med at caste ved at klikke på stopknappen eller ved at lukke fanen.
  • Du kan finde flere tastaturgenveje i hjælpeforummet til Chromecast.

Hvis du har problemer, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast Audio.