Casting af lyd fra en fane

Hvorfor lytte til din favoritunderholdning på din telefon, når du kan blæse den ud gennem dine højttalere? Ved at caste en browserfane i Chrome kan du caste det, der afspilles på din computer, til dine højttalere. Før du starter, skal du sikre dig, at alting er konfigureret til at bruge Chromecast Audio med Chrome.

Sådan konfigurerer du casting via Chrome

1. Hvis du ikke allerede kører Chrome, kan du downloade Chrome
  2. Sørg for, at du kører den nyeste version af Chrome. Hvis du har problemer, kan du her læse, hvordan du henter Chrome-opdateringer.
  3. Selvom det ikke er påkrævet, anbefaler vi, at du fastgør Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome
  4. Sørg for, at din computer er sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio-enhed.

Casting af lyd fra Chrome

Der er flere måder, du kan caste indhold fra Chrome på. Valgmulighed 1. Via Cast-knappen
  1. Hvis du har fastgjort Cast-knappen til din værktøjslinje, skal du klikke på Cast-knappen Inactive cast extension på værktøjslinjen øverst til højre i din Chrome-browser.
  2.  Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 2. Via et Chromecast-kompatibelt website
Via websites som youtube.com:
  1. Åbn et Chromecast-kompatibelt website, f.eks. youtube.com.
  2. Klik på Cast-knappen Inactive cast extension  nederst til højre i videoafspilleren. Bemærk! Cast-knappen kan være placeret andre steder på visse Chromecast-kompatible websites.
  3. Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 3. Via menuen Indstillinger i Chrome:
  1. Gå til menuen Indstillinger More menu på værktøjslinjen øverst til højre i Chrome-browseren, og klik på "Cast...".
    Cast from Chrome
  2. Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 4. Via en webside i Chrome:
  1. Åbn en fane i Chrome-browseren.
  2. Højreklik (Ctrl+klik på en Mac) på websiden, og klik på Cast.
  3. Vælg den enhed, du vil caste til.

Casting af lydindholdet af din computer/dit skrivebord

Du kan caste indholdet af din computer/dit skrivebord (og ikke bare den enkelte fane i Chrome). Dette er muligt på Mac, i Windows og Chrome OS.
Vigtig bemærkning vedrørende lyd: Bemærk, at du kun kan caste computerlyd fra Windows. Hvis du caster dit skrivebord fra en Mac- eller Chrome OS-computer, kan du se indholdet af skærmen på dit fjernsyn, men du kan ikke høre lyden fra din computer.

Sådan caster du lydindholdet af din computer eller dit skrivebord via menuen Indstillinger i Chrome.
  1. Hvis du har fastgjort Cast-knappen til værktøjslinjen, skal du klikke på Cast-knappen Inactive cast extension på værktøjslinjen (øverst til højre) i din Chrome-browser. Hvis ikke, skal du gå til menuen Indstillinger More menu på værktøjslinjen øverst til højre i Chrome-browseren og klikke på "Cast...".
    Cast from Chrome
  2. Der vises en lille rullemenu ud for det sted, hvor der står Cast til…. Klik på denne for at ændre den valgte kilde.
  3. Klik på Cast skrivebordet.
  4. Vælg den Chromecast Audio-enhed, du vil caste til.

Det var det hele. Nu er du klar til at gå i gang. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, kan du se følgende:

Hvis du har problemer, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast.

Sådan ved du, hvornår indhold castes

Cast-knappen bliver blå Active cast extension, når funktionen er aktiv. Du kan også se et lysende skær omkring knappen på den fane, der castes.

Hvad kan castes?

Du kan caste det meste webindhold. Websites, der benytter plugins, som f.eks. Silverlight, Quicktime og VLC, understøttes ikke og kan medføre, at billede eller lyd mangler.

Lyd og video

Du får vist video og billeder fra den valgte fane på din computer. Det er dog kun lyden fra den valgte fane, som afspilles på din højttaler. Bemærk! Lyde fra andre faner og apps fortsætter med at blive afspillet på din computer.

Hvad hvis min Chromecast Audio er i brug?

Når du har åbnet menuen eller valgt enheden, får du vist en kort beskrivelse af, hvad din Chromecast Audio gør i øjeblikket. Klik på knappen Cast denne fane for at stoppe det, der vises, og caste den aktuelle fane i stedet.

Tilgængelige genveje

• Skift til andre faner og/eller apps, mens du caster, ved hjælp af tastaturgenvejen Alt+tabulatortasten (Mac: Cmd+tabulatortasten).
  • Luk dialogboksen for casting for at gå tilbage til den oprindelige fane.
  • Stop med at caste ved at klikke på Stop-knappen eller ved at lukke fanen.
  • Du kan finde flere tastaturgenveje i hjælpeforummet til Chromecast.