Specifikationer for Chromecast Audio

Her er specifikationerne, der fungerer sammen med Chromecast Audio:

Udgang:

• Analog stereoudgang [2 Vrms]
  • Optisk digital udgang
  • Lyd med høj opløsning: 96 kHz/24-bit

Mål:

• Pakke: 124,4 x 42,85 x 124 mm
  • Enhed: 51,9 x 51,9 x 13,49 mm (ekskl. kabler og tilbehør)
  • Lydkabel: 146 mm
  • Strømkabel: 1,75 m
  • Vægt: 30,7 g

Porte og stik

• 3,5 mm stik med analogt og optisk digitalt lydoutput
  • Mikro-USB
  • Farve: Sort
  • Forbindelse/netværk: Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
  • Strøm: 5 V, 1 A strømforsyning
  • Sikkerhed for trådløs forbindelse: WEP, WPA/WPA2

Understøttede lydformater:

• HE-AAC
  • LC-AAC
  • MP3
  • Vorbis
  • WAV (LPCM)
  • Opus
  • FLAC med understøttelse af streaming i høj opløsning (24-bit/96KHz)

Du kan få flere oplysninger om understøttede operativsystemer under Minimumskrav til operativsystemet for Google Home-appen.

Opdateringer over the air: Hvis denne funktion er tilgængelig, opdateres Chromecast Audio automatisk til den nyeste softwareversion.

Open source-kode

Open source-licenser

Andre licenser