Specifikationer for Chromecast Audio

Hvad får Chromecast Audio til at fungere? Her er specifikationerne, der fungerer sammen med Chromecast Audio:

Specifikationer for Chromecast Audio

• Udgang:
    • Analog stereoudgang [2 Vrms]
    • Optisk digital udgang
    • Lyd med høj opløsning: 96 kHz/24-bit
  • Mål:
    • Pakke: 124,4 x 42,85 x 124 mm
    • Enhed: 51,9 x 51,9 x 13,49 mm (ekskl. kabler og tilbehør)
    • Lydkabel: 146 mm
    • Strømkabel: 1,75 m
  • Vægt: 30,7 g
  • Porte og stik
    • 3,5 mm stik med analogt og optisk digitalt lydoutput
    • Mikro-USB
  • Farve: Sort
  • Forbindelse/netværk: Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
  • Strøm: 5 V, 1 A strømforsyning
  • Sikkerhed for trådløs forbindelse: WEP, WPA/WPA2
  • Understøttede lydformater:
    • HE-AAC
    • LC-AAC
    • MP3
    • Ogg Vorbis
    • WAV (LPCM)
    • Opus
    • FLAC med understøttelse af streams i høj opløsning (24-bit/96KHz)

​​

Du kan få flere oplysninger om understøttede operativsystemer under Minimumskrav til operativsystemet for Google Home-appen.

Opdateringer over the air: Hvis denne funktion er tilgængelig, opdateres Chromecast Audio automatisk til den nyeste og bedste softwareversion.

Open source-kode

Open source-licenser

Andre licenser