Hoe kunt u audio casten: een snelstartgids

Kunt u niet wachten om te beginnen met casten? Ga aan de slag met deze eenvoudige stappen:

Stap 1. Sluit de Chromecast Audio aan op uw speaker met de audiokabel

Sluit vervolgens de USB-stroomkabel aan op uw Chromecast Audio en steek het andere uiteinde in een stopcontact met de meegeleverde adapter. Opmerking: Gebruik alleen de meegeleverde netspanningsadapter.

Stap 2. Download de Google Home-app

Download op uw telefoon of tablet de nieuwste versie van de Google Home-app die beschikbaar is voor Android of iOS.

Stap 3. Stel de Chromecast Audio in

Volg deze eenvoudige instructies voor het instellen van de Chromecast Audio.

Stap 4. Luister naar uw muziek

Cast muziek, radiokanalen en podcasts vanaf uw mobiele apparaat, tablet of laptop naar uw speakers.

Mac OS en OS X zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Inc. iOS is een gedeponeerd handelsmerk van Cisco Inc. Het Netflix-logo is een handelsmerk van Netflix, Inc. Netflix is beschikbaar in bepaalde landen. Meer informatie op www.netflix.com.