Sådan caster du lyd – en vejledning til hurtigt at komme i gang

Er du spændt på at komme i gang med at caste? Vi ved det godt – der er så meget god musik at lytte til. Følg denne enkle vejledning for at komme godt i gang:
  1. Tilslut: Slut Chromecast Audio til dine højttalere ved hjælp af lydkablet. Slut derefter den ene ende af USB-strømkablet til din Chromecast Audio, slut den anden ende af kablet til en stikkontakt ved hjælp af den medfølgende strømforsyning. Bemærk! Brug kun den medfølgende AC-adapter.
  2. Opret forbindelse: Kontrollér, at Chromecast Audio og den mobilenhed, tablet eller computer, som du bruger til at konfigurere Chromecast med, begge er på samme Wi-Fi-netværk.
  3. Download Google Home-appen: På din mobilenhed, tablet eller computer skal du downloade Google Home-appen Google Home app
  4. Konfigurer Chromecast Audio: Følg denne enkle konfigurationsvejledning til Chromecast Audio.
  5. Lyt: Cast musik, radiokanaler og podcasts fra din mobilenhed, tablet eller computer til dine højttalere.

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Der kræves medlemskab med ubegrænset streaming. Få flere oplysninger på www.netflix.com.