Sådan caster du lyd – en vejledning til hurtigt at komme i gang

Er du spændt på at komme i gang med at caste? Følg denne enkle vejledning for at komme godt i gang:

Trin 1. Slut Chromecast Audio til din højttaler ved hjælp af lydkablet

Slut derefter den ene ende af USB-strømkablet til din Chromecast Audio og den anden ende til en stikkontakt ved hjælp af den medfølgende strømforsyning. Bemærk! Brug kun den medfølgende AC-adapter.

Trin 2. Download Google Home-appen

Download den nyeste version af Google Home-appen til Android eller iOS på din telefon eller tablet.

Trin 3. Konfiguration af Chromecast Audio

Følg denne enkle konfigurationsvejledning til Chromecast Audio.

Trin 4. Nyd musikken.

Cast musik, radiokanaler og podcasts fra din mobilenhed, tablet eller computer til dine højttalere.

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Få flere oplysninger på www.netflix.com.