Hvordan fungerer gjestemodus?

Gjestemodus støttes ikke lenger. Gjester kan caste innhold fra Android- eller iOS-enhetene sine ved å koble til vertens wifi-nettverk. For å få mer informasjon, gå til Cast videoer fra Chromecast-kompatible apper til TV-en.

Når gjestemodus er slått på, sender Chromecasten ut et spesielt Wi-Fi- og Bluetooth-signal. Når en gjest kjører en Chromecast-kompatibel app på mobilenheten sin, registrerer den aktuelle enheten det spesielle Wi-Fi- eller Bluetooth-signalet, og cast-ikonet vises i appen. Når du trykker på cast-ikonet, vises casting til en «enhet i nærheten» som et tilgjengelig alternativ.

Deretter genererer Chromecasten en tilfeldig 4-sifret PIN-kode som må brukes for å caste til den i gjestemodus. Når enheter i nærheten prøver å koble til, overfører Chromecasten automatisk PIN-koden med korte lydsignaler som ikke kan høres av mennesker. Hvis tilkoblingen via lydsignaler mislykkes, kan gjesten koble til ved å skrive inn den 4-sifrede PIN-koden som vises på passiv modus-skjermen til Chromecasten og i Google Home-appen.

Finn ut mer om PIN-koder for gjestemodus.