Chromecastin Guest Mode

Miten Guest Mode toimii?

Guest Moden ollessa käytössä Chromecast lähettää erityisen Wi-Fi-signaalin. Kun vieraan mobiililaitteella käynnistetään Chromecast-yhteensopiva sovellus, mobiililaite havaitsee Chromecastin lähettämän Wi-Fi-signaalin ja näyttää sovelluksessa Cast-kuvakkeen . Cast-kuvakkeen koskettaminen avaa valikon, josta vieraasi voi valita suoratoistamisen lähellä olevalla laitteella.

Tämän jälkeen Chromecast luo nelinumeroisen PIN-koodin, jonka avulla vieraan laite voi suoratoistaa sisältöä Guest Moden avulla. Kun lähistöllä oleva laite yrittää muodostaa yhteyttä, Chromecast lähettää PIN-koodin automaattisesti äänimerkeillä, joita ihmiskorva ei kuule. Jos laiteparin muodostaminen äänimerkeillä ei onnistu, vieraasi voi muodostaa yhteyden antamalla nelinumeroisen PIN-koodin manuaalisesti. Saat koodin Chromecastin taustasta tai Google Home ‑sovelluksesta.

Lisätietoja Guest Moden PIN-koodista