Hvordan fungerer delefunktion?

Delefunktionen understøttes ikke længere. Gæster kan caste indhold fra deres Android- eller iOS-enheder ved at oprette forbindelse til værtens Wi-Fi-netværk. Gå til Cast video fra Chromecast-kompatible apps til dit fjernsyn for at få flere oplysninger.

Når delefunktionen er aktiveret, udsender Chromecast et særligt Wi-Fi- og Bluetooth-signal. Hvis en Chromecast-kompatibel app åbnes på din gæsts mobilenhed, registrerer enheden tilstedeværelsen af det særlige Wi-Fi- eller Bluetooth-signal og viser Cast-ikonet i appen. Når der trykkes på Cast-ikonet, vises en mulighed for at caste til en "Enhed i nærheden".

Din Chromecast genererer derefter en tilfældig firecifret pinkode, der er nødvendig for at caste til den via delefunktionen. Når en enhed i nærheden forsøger at oprette forbindelse, overfører Chromecast automatisk den pågældende pinkode med korte lydtoner, som ikke kan høres. Hvis lydparringen mislykkes, får din gæst mulighed for at oprette forbindelse manuelt ved at angive den firecifrede pinkode, som kan ses på pauseskærmen for din Chromecast og i Google Home-appen.

Få flere oplysninger om pinkoden til delefunktionen.