Så här castar du: en snabbguide

Är du sugen på att börja casta? Det finns ju så mycket spännande att titta på! Så här enkelt kommer du igång:

Steg 1: Koppla in Chromecast-enheten

AnslutChromecast till TV:n och anslut sedan USB-strömkabeln till din Chromecast. Anslut sedan USB-strömkabelns andra ände till en öppen USB-port på TV:n ELLER till den medföljande nätadaptern som du sedan sätter i ett vägguttag. Obs! Använd bara den medföljande nätadaptern.

Steg 2: Anslut Chromecast-enheten

Dubbelkolla att Chromecast och den mobilenhet, surfplatta eller laptop som du använder för att konfigurera Chromecast är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.

Steg 3: Ladda ned Google Home-appen

Ladda ned appen Google Home Google Home app på din mobil, surfplatta eller laptop.

Steg 4: Konfigurera Chromecast

Följ de här enkla anvisningarna för att konfigurera Chromecast eller titta på videon nedan för att göra enheten redo för att casta.

Steg 5: Casta innehåll

Läs mer om hur du castar till TV:n från Chrome eller castar till TV:n från Google Cast-kompatibla appar.

,

Mac OS och OS X är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc. Windows är ett registrerat varumärke som tillhör Microsoft Inc. iOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Inc. Netflix-logotypen är ett varumärke som tillhör Netflix, Inc. Netflix finns i vissa länder. Mer information hittar du på www.netflix.com.