Så här castar du: en snabbguide

Är du sugen på att börja casta? Så här enkelt kommer du igång:

Steg 1: Koppla in Chromecast-enheten

Anslut Chromecast till tv:n och anslut sedan USB-strömkabeln till din Chromecast. Anslut sedan USB-strömkabelns andra ände till en ledig USB-port på tv:n ELLER till den medföljande nätadaptern som du sedan sätter i ett vägguttag.

Obs! Använd bara den medföljande laddaren.

Steg 2: Ladda ned Google Home-appen

Ladda ned Google Home-appen Google Home app på telefonen eller surfplattan.

Steg 3: Konfigurera Chromecast

Följ de här enkla konfigureringsanvisningarna för Chromecast.

Steg 4: Casta

Läs mer om hur du castar till tv:n från Chrome eller från Chromecast-kompatibla appar till tv:n.