Need help? Contact the Chromecast Support Team for assistance.

Så här castar du: en snabbguide

Är du sugen på att börja casta? Så här enkelt kommer du igång:

Steg 1. Koppla in Chromecast-enheten

1. Anslut Chromecast till tv:n.
  2. Anslut USB-strömkabeln till Chromecast-enheten.
  3. Anslut den andra änden av USB-strömkabeln till den medföljande nätadaptern och sätt den sedan i ett vägguttag.

Obs! Använd bara den medföljande laddaren.

Steg 2. Ladda ned Google Home-appen

Ladda ned Google Home-appen Google Home app på telefonen eller surfplattan.

Steg 3. Konfigurera Chromecast

Följ de här enkla konfigureringsanvisningarna för Chromecast.

Steg 4. Casta innehåll

Läs mer om hur du castar till tv:n från Chrome eller från Chromecast-kompatibla appar till tv:n.

Obs! Om enheten startas om när du castar testar du att casta innehållet igen.