Hoe kun je casten: een snelstartgids

Wil je graag beginnen met casten? Volg deze makkelijke stappen om aan de slag te gaan:

Stap 1. Sluit je Chromecast-apparaat aan

1. Sluit je Chromecast aan op je tv.
  2. Sluit de USB-stroomkabel aan op je Chromecast.
  3. Sluit het andere uiteinde van de USB-stroomkabel aan op de meegeleverde voedingsadapter en steek de stekker in een stopcontact.

Opmerking: Gebruik alleen de meegeleverde netspanningsadapter.

Stap 2. Download de Google Home-app

Download de Google Home-app op je mobiele apparaat of tablet.

Stap 3. Stel de Chromecast in

Volg deze makkelijke instructies om de Chromecast in te stellen.

Stap 4. Cast content

Bekijk meer informatie over hoe je naar je tv cast vanuit Chrome of vanuit apps die werken met Chromecast. Ga naar Muziek en video vanaf je telefoon casten naar een apparaat voor meer hulp bij Android-telefoons.

Opmerking: Als je apparaat opnieuw wordt opgestart terwijl je aan het casten was, kun je de content opnieuw casten.