Hoe kunt u casten: een snelstartgids

Kunt u niet wachten om te beginnen met casten? Ga aan de slag met deze eenvoudige stappen:

Stap 1: Uw Chromecast-apparaat aansluiten

Sluit uw Chromecast aan op uw tv en sluit vervolgens de USB-stroomkabel aan op uw Chromecast. Sluit het andere uiteinde van de USB-stroomkabel aan op een vrije USB-poort van uw tv OF op de meegeleverde voedingsadapter die u daarna in het stopcontact steekt.

Opmerking: Gebruik alleen de meegeleverde netspanningsadapter.

Stap 2: De Google Home-app downloaden

Download de Google Home-app Google Home app op uw mobiele apparaat of tablet.

Stap 3: De Chromecast instellen

Volg deze eenvoudige instructies voor het instellen van de Chromecast.

Stap 4: Content casten

Bekijk meer informatie over hoe u naar uw tv kunt casten vanuit Chrome of vanuit apps die werken met Chromecast.