Hoe kunt u casten: een snelstartgids

Kunt u niet wachten om te beginnen met casten? Er is ook zoveel te zien. Ga aan de slag met deze eenvoudige stappen:

Stap 1: Uw Chromecast-apparaat aansluiten

Sluit uw Chromecast aan op uw tv en sluit vervolgens de USB-voedingskabel aan op uw Chromecast. Sluit het andere uiteinde van de USB-voedingskabel aan op een vrije USB-poort van uw tv, OF op de meegeleverde netvoedingsadapter die u ten slotte in het stopcontact steekt. Opmerking: Gebruik alleen de meegeleverde netspanningsadapter.

Stap 2: Verbinding maken met uw Chromecast-apparaat

Controleer nogmaals of de Chromecast en het gebruikte mobiele apparaat of de gebruikte tablet of laptop zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.

Stap 3: De Google Home-app downloaden

Download de Google Home-app Google Home app op uw mobiele apparaat, tablet of laptop.

Stap 4: De Chromecast instellen

Volg deze eenvoudige instructies voor het instellen van Chromecast of bekijk de onderstaande video om uw apparaat voor te bereiden op het casten.

Stap 5: Content casten

Lees meer informatie over casten van Chrome naar uw tv of casten van apps met Google Cast naar uw tv.

.

Mac OS en OS X zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Inc. iOS is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Cisco Inc. Het Netflix-logo is een handelsmerk van Netflix, Inc. Netflix is beschikbaar in bepaalde landen. Abonnement voor onbeperkt streamen vereist. Meer informatie op www.netflix.com.