Striimauksen pika-aloitusopas

Odotatko jo innolla, että pääset striimaamaan? Näillä helpoilla ohjeilla pääset alkuun:

Vaihe 1. Liitä Chromecast-laitteesi virtalähteeseen

1. Liitä Chromecast televisioon.
  2. Liitä USB-virtajohto Chromecastiin.
  3. Liitä USB-virtajohdon toinen pää mukana tulleeseen virta-adapteriin ja liitä se sitten pistorasiaan.

Huom. Käytä vain pakkauksen mukana tullutta laturia.

Vaihe 2. Lataa Google Home ‑sovellus

Lataa Google Home ‑sovellus mobiililaitteellesi tai tabletillesi.

Vaihe 3. Ota Chromecast käyttöön

Ota Chromecast käyttöön helppojen ohjeiden avulla.

Vaihe 4. Suoratoistosisältö

Katso lisätietoja sisällön striimauksesta Chromesta televisioon tai Chromecast-yhteensopivien sovellusten sisällön striimauksesta televisioon.

Huom. Jos laite käynnistyy uudelleen striimauksen aikana, kokeile striimata sisältö uudelleen.