Striimauksen pika-aloitusopas

Palatko jo halusta päästä striimaamaan? Näillä helpoilla ohjeilla pääset alkuun:

Vaihe 1: Liitä Chromecast-laite

Liitä Chromecast televisioon ja yhdistä sitten USB-virtajohto Chromecastiin. Liitä USB-virtajohdon kumpi tahansa pää television avoimeen USB-porttiin TAI pakkauksen mukana tulleeseen virtalähteeseen, joka kytketään pistorasiaan.

Huom. Käytä vain pakkauksen mukana tullutta laturia.

Vaihe 2: Lataa Google Home ‑sovellus

Lataa Google Home ‑sovellus Google Home app mobiililaitteellesi tai tabletillesi.

Vaihe 3: Ota Chromecast käyttöön

Ota Chromecast käyttöön helppojen ohjeiden avulla.

Vaihe 4: Striimaa sisältöä

Katso lisätietoja sisällön striimauksesta Chromesta televisioon tai Chromecast-yhteensopivien sovellusten sisällön striimauksesta televisioon.