Suoratoisto: pika-aloitusopas

Palatko jo halusta päästä aloittamaan suoratoiston? Ymmärrän hyvin – katseltavaa on valtavan paljon. Näillä helpoilla ohjeilla pääset alkuun:

Vaihe 1: Liitä Chromecast-laite

Liitä Chromecast televisioon ja yhdistä sitten USB-virtajohto Chromecastiin. Liitä USB-virtajohdon toinen pää television USB-porttiin TAI pakkauksen mukana tulleeseen laturiin, joka kytketään verkkovirtaan. Huom. Suosittelemme käyttämään pakkauksen mukana tullutta laturia.

Vaihe 2: Yhdistä Chromecast-laite

Varmista, että Chromecast ja sen määrittämiseen käyttämäsi mobiililaite, tabletti tai kannettava tietokone ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.

Vaihe 3: Lataa Google Home ‑sovellus

Lataa Google Home ‑sovellus Google Home app mobiililaitteellesi, tabletillesi tai kannettavalle tietokoneellesi.

Vaihe 4: Määritä Chromecast

Määritä Chromecastisi helposti noudattamalla määritysohjeita tai katsomalla ohjeet alla olevasta videosta.

Vaihe 5: Suoratoista sisältöä

Lue lisätietoja sisällön suoratoistamisesta Chromesta televisioon tai Google Cast ‑yhteensopivien sovellusten sisällön suoratoistamisesta televisioon.

.

Mac OS ja OS X ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Windows on Microsoft Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Cisco Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Netflix-logo on Netflix, Inc:n tavaramerkki. Netflix on saatavilla tietyissä maissa. Rajoittamaton suoratoistojäsenyys vaaditaan. Saat lisätietoja osoitteesta www.netflix.com.