Sådan caster du – en vejledning til hurtigt at komme i gang

Er du spændt på at komme i gang med at caste? Vi ved det godt – der er så meget at se. Følg denne enkle vejledning for at komme godt i gang:

Trin 1: Tilslut din Chromecast-enhed

Slut din Chromecast til dit fjernsyn, og sæt derefter USB-strømkablet i din Chromecast. Sæt derefter den anden ende af USB-strømkablet i en ledig USB-port på dit fjernsyn eller i den medfølgende strømadapter, som du derefter slutter til en stikkontakt. Bemærk! Brug kun den medfølgende AC-adapter.

Trin 2: Tilslut din Chromecast-enhed

Kontrollér, at din Chromecast og den mobilenhed, tablet eller computer, som du bruger til at konfigurere Chromecast med, begge er på samme Wi-Fi-netværk.

Trin 3: Download Google Home-appen

Download Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed, tablet eller computer.

Trin 4: Konfigurer din Chromecast

Følg denne enkle konfigurationsvejledning til Chromecast, eller se videoen nedenfor for at gøre din enhed klar til at caste.

Trin 5: Cast indhold

Find ud af, hvordan du caster fra Chrome til dit fjernsyn eller caster fra Google Cast-kompatible apps til dit fjernsyn.

,

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Få flere oplysninger på www.netflix.com.