Sådan caster du – en startguide

Er du spændt på at komme i gang med at caste? Følg denne enkle vejledning for at komme godt i gang:

Trin 1: Tilslut din Chromecast-enhed

Slut din Chromecast til dit fjernsyn, og sæt derefter USB-strømkablet i din Chromecast. Sæt den anden ende af USB-strømkablet i en ledig USB-port på dit fjernsyn eller i den medfølgende strømadapter, som du derefter slutter til en stikkontakt.

Bemærk! Brug kun den medfølgende AC-adapter.

Trin 2: Download Google Home-appen

Download Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed eller tablet.

Trin 3: Konfigurer din Chromecast

Følg denne enkle konfigurationsvejledning til Chromecast.

Trin 4: Cast indhold

Se, hvordan du caster fra Chrome til dit fjernsyn eller fra Chromecast-kompatible apps til dit fjernsyn.