Chromecast-yhteensopiva sivusto verrattuna välilehden striimaukseen

Chromecast-yhteensopivat verkkosivustot on optimoitu tarjoamaan paras mahdollinen viihde-elämys. Chromecast-yhteensopiviin sivustoihin kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi YouTube, Netflix, Google Play Elokuvat ja Google Play Musiikki, ja uusia lisätään jatkuvasti.

Miten tunnistat Chromecast-yhteensopivan sivuston?

Verkkosivuston video- tai audiosoittimessa näkyy Cast-painike Inactive cast extension . Jos sivusto ei ole Chromecast-yhteensopiva, voit katsella sisältöä striimaamalla välilehden.

Chromecast-yhteensopivien sivustojen edut

Jos sivusto on Chromecast-yhteensopiva, suosittelemme käyttämään sen omia säätimiä välilehden striimauksen sijaan.

• Parempi laatu: Chromecast-yhteensopivat sivustot voivat näyttää korkealaatuista sisältöä, joka sopii paremmin televisiosta katsottavaksi esimerkiksi 1080p-teräväpiirtotarkkuuden ja 5.1 surround ‑äänen ansiosta (jos sisältö ja televisiosi tai vahvistimesi tukevat sitä). Kun striimaat välilehden, laatu on korkeintaan 720p (jos tietokoneesi tukee tätä).
  • Akun kesto ja tietokoneen kuormittaminen: Chromecast-yhteensopivat sivustot toistetaan suoraan Chromecast-laitteella, joten ne eivät kuormita tietokonettasi. Välilehden suoratoistoon tarvitaan enemmän tehoa, joten sitä ei tueta kaikilla tietokoneilla.
  • Itsenäinen toisto: Toistaessasi sisältöä Chromecast-yhteensopivista sivustoista voit sulkea tietokoneesi tai sen kannen. Jos suoratoistat välilehden, tietokone täytyy pitää käynnissä koko suoratoiston ajan.

Chromecast-yhteensopivat sivustot yrittävät yleensä vaihtaa välilehden suoratoistosta optimoituun käyttötilaan automaattisesti, jos olet jo suoratoistamassa välilehteä sivustolle siirtyessäsi.

Välilehden striimaus on hyödyllistä, jos sivusto ei ole Chromecast-yhteensopiva. Jos kuitenkin näet Cast-painikkeen Inactive cast extension sivuston videosoittimessa, suosittelemme sen käyttämistä.