Je castingprestaties kunnen beperkt zijn

Opmerking: Als je een tabblad wilt casten, gelden er specifieke vereisten, afhankelijk van de kwaliteitsinstellingen die je hebt gekozen. Voor systemen die niet voldoen aan deze minimale vereisten, gelden beperkingen bij het casten van webpagina's, afbeeldingen en diavoorstellingen. Deze systemen kunnen niet worden gebruikt om video-content te streamen.

Besturingssysteem

Kwaliteit voor casten van tabblad: hoog

Kwaliteit voor casten van tabblad: standaard

Windows Vista

Windows 7, 8 en 8.1

2e generatie Core i5 (2 GHz+), 3e of 4e generatie Core i5-processor of vergelijkbaar

Core i3 of vergelijkbaar

Apple OS X 10.6, 10.7, 10.8

Macbook Pro 2011 of nieuwer, Macbook Air 2012 of nieuwer

Macbook Pro 2010, Macbook Air 2011

ChromeOS

Chromebook Pixel, HP Chromebook 14, Acer C720 Chromebook, Acer C720P Chromebook, Toshiba Chromebook

Geen

Windows XP

Linux

Beperkte prestaties bij het casten van video

Beperkte prestaties bij het casten van video

Bekijk ons artikel over CPU en GPU als je niet zeker weet wat de specificaties van je computer zijn.

Als je problemen ondervindt, probeer je deze tips om problemen met de Chromecast op te lossen.