Ydeevnen for casting er muligvis begrænset

Bemærk! Cast en fane har specifikke krav, afhængigt af hvilke indstillinger for kvalitet du har valgt. Systemer, som ikke opfylder disse minimumskrav, er begrænset til projicering af websider, billeder og diasshows.

Operativsystem

Kvalitet for casting af en fane: Høj

Kvalitet for casting af en fane Standard

Windows Vista

Windows 7, 8 og 8.1

2. generations Core i5 (minimum 2 GHz), 3. eller 4. generations Core i5-processor eller tilsvarende

Core i3 eller tilsvarende

Apple OS X 10.6, 10.7, 10.8

Macbook Pro 2011 eller nyere, Macbook Air 2012 eller nyere

Macbook Pro 2010, Macbook Air 2011

Chrome OS

Chromebook Pixel, HP Chromebook 14, Acer C720 Chromebook, Acer C720P Chromebook, Toshiba Chromebook

Ingen

Windows XP

Linux

Begrænset ydeevne under casting af video

Begrænset ydeevne under casting af video

Hvis du er i tvivl om dine computerspecifikationer, kan du gå til vores artikel om CPU og GPU.

Hvis du har problemer, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast.