Specifikationer för Chromecast

Chromecast

Specifikationer för Chromecast:

Kategori Specifikationer
Utgång HDMI, CEC-kompatibel (konsumentelektronik)
Ström 5 V, 1 A-strömförsörjning
  • Strömförsörjning krävs och medföljer i Chromecast-förpackningen.
Mått
  • Enhet: 51,9 mm x 51,9 mm x 13,8 mm, exklusive kablar och tillbehör
  • Förpackning: 140 mm x 44 mm x 114 mm
  • Strömkabel: 1,75 m
Upplösning Stöd för alla upplösningar upp till 1080p
Portar och anslutningar
  • HDMI
  • Mikro-USB
Färger
  • Charcoal
  • Chalk
Vikt 40 g
Trådlösa standarder 802.11 b/g/n/ac wifi (2,4 GHz/5 GHz)
Trådlös säkerhet
  • WEP
  • WPA/WPA2
Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Specifikationer för Chromecast Ultra:

Kategori Specifikationer
Utgång HDMI, CEC-kompatibel (konsumentelektronik)
Ingång 110–240 V växelström, 50/60 Hz
Ström 5 V DC, 1 A
  • Strömförsörjning krävs och medföljer i förpackningen för Chromecast Ultra.
Mått
  • Enhet: 58,20 mm x 58,20 mm x 13,70 mm, exklusive sladdar och tillbehör
  • Yttermått (USA/EU/JP): 121,5 mm x 126,5 mm x 66,5 mm
  • Yttermått för UK/IE/AU/NZ: 121,5 mm x 126,5 mm x 80,2 mm
  • Strömkabel: 2 m
Upplösning Stöd för alla upplösningar upp till 4K Ultra HD och HDR (High Dynamic Range), vilket ger en överlägsen bildkvalitet
  • Obs! Du måste ha en 4K-tv, 4K-innehåll och en snabb internetanslutning för att kunna titta med 4K Ultra HD och HDR. När 4K inte är tillgängligt optimeras innehållet för den högsta upplösning som tv:n klarar.
Portar och anslutningar
  • Kopplas in direkt i en HDMI-port på tv:n
  • Ström och data via mikro-USB
  • Ethernet-port på nätadaptern för de ställen i hemmet där du har dålig täckning med wifi
Färg Black
Vikt
  • Enhet: 47 g
  • Adapter: 101 g
Trådlösa standarder 802.11ac wifi (2,4 GHz/5 GHz) 1 x 2 MISO, wifi för streaming med hög prestanda
Trådlös säkerhet
  • WPS
  • WEP
  • WPA
  • WPA-2

Chromecast med Google TV (4K)

Specifikationer för Chromecast med Google TV (4K):

Kategori Specifikationer
Utgång HDMI2.0 med ALLM-funktion för spel
Ingång 110–240 V växelström, 50/60 Hz
Ström 5 V DC, 1,5 A
  • En nätadapter krävs och medföljer i förpackningen för Chromecast med Google TV. En Ethernet-nätadapter säljs separat på https://store.google.com.
Mått
  • Enhet: 162 mm x 61 mm x 12,5 mm, kablar och tillbehör inte inräknade
  • Strömkabel: 1,5 m
Upplösning Stöd för upplösningar upp till 4K och High Dynamic Range (HDR), vilket ger en enastående bildkvalitet, i upp till 60 FPS
  • Obs! Du måste ha en 4K-tv, 4K-innehåll och en snabb internetanslutning för att kunna titta med 4K Ultra HD och HDR. När 4K inte är tillgängligt optimeras innehållet för den högsta upplösning som tv:n klarar.
Stöd för video och ljud
  • Dolby Vision, VP9 och HLG-avkodning
  • HDR10 och HDR10+ med bred färgrymd
  • Genomströmningsläge för Dolby-ljud
Portar och anslutningar
  • Kopplas in direkt i en HDMI-port på tv:n
  • Ström och data via USB-C
  • Ethernet-port på Ethernet-nätadaptern (säljs separat)
Färger
  • Snow
  • Sunrise
  • Sky
Vikt 56,7 g
Trådlösa standarder
  • 802.11ac wifi (2,4 GHz/5 GHz)
  • Bluetooth 4.2
Trådlös säkerhet WPA2

Chromecast med Google TV (HD)

Specifikationer för Chromecast med Google TV (HD):

Kategori Specifikationer
Ström 5 V DC, 1,5 A
  • En nätadapter krävs och medföljer i förpackningen för Chromecast med Google TV. En Ethernet-nätadapter säljs separat på https://store.google.com.
Mått
  • Enhet: 162,5 mm x 61 mm x 12,5 mm, kablar och tillbehör inte inräknade
  • Strömkabel: 1,5 m
Vikt 55 g
Upplösning Upp till 1080p HDR, 60 FPS
  • Obs! Om du vill titta på innehåll i HD behöver du en HD-kompatibel tv med HDMI-port, innehåll i HD och en pålitlig bredbandsanslutning. När HD inte är tillgängligt optimeras innehållet för den högsta upplösning som tv:n klarar.
Videoformat
  • HDR10
  • HDR10+
  • HLG
Ljudformat
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby Atmos via HDMI-genomströmning
Portar
  • Kopplas in direkt i en HDMI-port på tv:n
  • Ström via USB Type-C
Färg Snow
Anslutning
  • Wifi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz)
  • Bluetooth

Chromecast Voice Remote

Specifikationer för Chromecast Voice Remote:

Kategori Specifikationer
Batteri 2 AAA-batterier (medföljer)
Ljud Mikrofon för röstinmatning (finns mellan på/av-knappen och insignalsknappen)
Färger
  • Snow
  • Sunrise
  • Sky
Mått 122 mm x 38 mm x 18 mm
Vikt 63 g
Sensor Accelerometer
BLE 2,4 GHz till RF-sändtagare som är kompatibel med BLE 4.2
Infraröda LED-lampor För att styra tv, mottagare eller soundbar
Flash-minne Externt SPI-flash-minne på 256 kB
Knappar
  • Styrkors
  • Välj
  • Volym
  • Tillbaka
  • Google Assistent
  • Startsida
  • Ljud av
  • YouTube
  • Netflix
  • Ström
  • Ingång
LED-indikator Placerad under på/av-knappen och insignalsknapparna

Om du vill veta mer om vilka operativsystem som stöds kan du läsa Krav för Chromecast-enheter.

Over-the-air-uppdateringar: När den senaste versionen av Chromecast är tillgänglig uppdaterar enheten automatiskt till den.

Öppen källkod

Licenser för öppen källkod

Övriga licenser