Spesifikasjoner for Chromecast

Chromecast

Chromecast-spesifikasjoner:

Kategori Spesifikasjoner
Utgang Kompatibel med HDMI, CEC (Consumer Electronics Control)
Effekt 5 V / 1 A strømforsyning
  • En strømforsyning kreves og følger med i Chromecast-esken.
Mål
  • Enhet: 51,9 x 51,9 x 13,8 mm (ikke inkludert kabler eller tilbehør)
  • Pakke: 140 x 44 x 114 mm
  • Strømkabel: 1,75 m
Oppløsninger Støtter alle oppløsninger opp til 1080p
Porter og kontakter
  • HDMI
  • Mikro-USB
Farger
  • Kull
  • Kritt
Vekt 40 g
Trådløse standarder 802.11 b/g/n/ac wifi (2,4 GHz / 5 GHz)
Trådløs sikkerhet
  • WEP
  • WPA/WPA2
Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Spesifikasjoner for Chromecast Ultra:

Kategori Spesifikasjoner
Utgang Kompatibel med HDMI, CEC (Consumer Electronics Control)
Inngang 110–240 V AC, 50/60 Hz
Effekt 5 V DC, 1 A
  • En strømforsyning kreves og følger med i Chromecast Ultra-esken.
Mål
  • Enhet: 58,20 x 58,20 x 13,70 mm (ikke inkludert kabler eller tilbehør)
  • Ytre mål (US/EU/JP): 121,5 x 126,5 x 66,5 mm
  • Ytre mål (UK/IE/AU/NZ): 121,5 x 126,5 x 80,2 mm
  • Strømkabel: 2 m
Oppløsning Støtter alle oppløsninger opp til 4K Ultra HD og høyt dynamisk omfang (HDR) for overlegen bildekvalitet
  • Merk: For å få 4K Ultra HD- og HDR-bilde må du ha en 4K-TV, 4K-innhold og en internettilkobling med høy hastighet. Hvis 4K er ikke er tilgjengelig, blir innholdet likevel optimalisert for TV-ens maksimale oppløsning.
Porter og kontakter
  • HDMI kobles direkte til TV-en
  • Mikro-USB for strøm og data
  • Ethernet-port på strømadapteren for områder i hjemmet med dårlig wifi-dekning
Farge Svart
Vekt
  • Enhet: 47 g
  • Adapter: 101 g
Trådløse standarder 802.11ac wifi (2,4 GHz / 5 GHz) 1x2 MISO-wifi før strømming med høy ytelse
Trådløs sikkerhet
  • WPS
  • WEP
  • WPA
  • WPA-2

Chromecast med Google TV (4K)

Spesifikasjoner for Chromecast med Google TV (4K):

Kategori Spesifikasjoner
Utgang HDMI 2.0 med ALLM-funksjon for spilling
Inndata 110–240 V AC, 50/60 Hz
Effekt 5 V DC, 1,5 A
  • En strømforsyning kreves og følger med i Chromecast med Google TV-esken. En egen Ethernet-strømforsyning selges separat på https://store.google.com.
Mål
  • Enhet: 162 mm x 61 mm x 12,5 mm (ikke inkludert kabler eller tilbehør)
  • Strømkabel: 1,5 m
Oppløsning Støtter oppløsninger opp til 4K Ultra HD og høyt dynamisk omfang (HDR) for overlegen bildekvalitet, med opptil 60 bilder per sekund
  • Merk: For å få 4K Ultra HD- og HDR-bilde må du ha en 4K-TV, 4K-innhold og en internettilkobling med høy hastighet. Hvis 4K er ikke er tilgjengelig, blir innholdet likevel optimalisert for TV-ens maksimale oppløsning.
Støtte for video og lyd
  • Dolby Vision, VP9 og HLG-dekoding
  • Stort fargeområde med HDR10 og HDR10+
  • «Passthrough»-modus for Dolby-lyd
Porter og kontakter
  • HDMI kobles direkte til TV-en
  • USB-C for strøm og data
  • Ethernet-port på Ethernet-strømadapteren (selges separat)
Farger
  • Snø
  • Soloppgang
  • Himmel
Vekt 56,7 g
Trådløse standarder
  • 802.11ac wifi (2,4 GHz / 5 GHz)
  • Bluetooth 4.2
Trådløs sikkerhet WPA2

Chromecast med Google TV (HD)

Spesifikasjoner for Chromecast med Google TV (HD):

Kategori Spesifikasjoner
Effekt 5 V DC, 1,5 A
  • En strømforsyning kreves og følger med i Chromecast med Google TV-esken. En egen Ethernet-strømforsyning selges separat på https://store.google.com.
Mål
  • Enhet: 162,5 x 61 x 12,5 mm (ikke inkludert kabler eller tilbehør)
  • Strømkabel: 1,5 m
Vekt 55 g
Oppløsning Opptil 1080p HDR med 60 bilder per sekund
  • Merk: For å se innhold i HD trenger du en HD-kompatibel TV med HDMI-port, HD-innhold og en stabil bredbåndstilkobling til internett. Hvis HD er ikke er tilgjengelig, blir innholdet likevel optimalisert for TV-ens maksimale oppløsning.
Videoformater
  • HDR10
  • HDR10+
  • HLG
Lydformater
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby Atmos via HDMI-passthrough
Porter
  • HDMI for direkte tilkobling til TV-en
  • Strøm via USB-C
Farge Snø
Tilkobling
  • Wifi 802.11ac (2,4 GHz / 5 Ghz)
  • Bluetooth

Chromecast Voice Remote

Spesifikasjoner for Chromecast Voice Remote:

Kategori Spesifikasjoner
Batteri To AAA-batterier (følger med)
Lyd Mikrofon for taleinndata (plassert mellom av/på- og inndataknappene)
Farger
  • Snø
  • Soloppgang
  • Himmel
Mål 122 x 38 x 18 mm
Vekt 63 g
Sensor Akselerometer
BLE 2,4 GHz til RF-transceiver, kompatibel med BLE 4.2
IR-LED For å kontrollere TV, mottaker eller lydplanke
Minne – flash 256 kB eksternt SPI-flashminne
Knapper
  • Styrepiler
  • Velg
  • Volum
  • Tilbake
  • Google Assistent
  • Start
  • Kutt lyden
  • YouTube
  • Netflix
  • Effekt
  • Inndata
LED-indikator Plassert under av/på- og inndataknappene

For å finne ut mer om operativsystemer som støttes, les Krav for Chromecast-enheter.

OTA-oppdateringer (over-the-air): Chromecast oppdateres automatisk til den nyeste versjonen av Chromecast-programvaren når den blir tilgjengelig.

Åpen kildekode

Lisenser for åpen kildekode

Andre lisenser