Spesifikasjoner for Chromecast

Hvordan fungerer Chromecast? Her er spesifikasjonene for Chromecast.

Velg først Chromecasten som ser ut som din, nedenfor:
Chromecast

Chromecast-spesifikasjoner:

• Utgang: HDMI, kompatibel med CEC (Consumer Electronics Control)
  • Maksimal oppløsning for video ut: 1080p
  • Størrelse:
    • Enhet: 51,9 x 51,9 x 13,8 mm (ikke inkludert kabler eller tilbehør)
    • Pakke: 140 x 44 x 114 mm
    • Strømkabel: 1,75 m
  • Porter og kontakter:
    • HDMI
    • Mikro-USB
  • Farge: Koksgrå og kritthvit
  • Vekt: 40 g
  • Standarder for trådløst nettverk: 802,11 b/g/n/ac Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz)
  • Trådløs sikkerhet: WEP, WPA/WPA2
  • Strøm: 5 V / 1 A strømforsyning
Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Spesifikasjoner for Chromecast Ultra:

• Mål:
    • Enhet: 58,2 mm x 58,2 mm x 13,7 mm – ikke inkludert kabler og tilbehør
    • Ytre mål (USA/EU/JP): 121,5 mm x 126,5 mm x 66,5 mm
    • Ytre mål (UK/IE/AU/NZ): 121,5 mm x 126,5 mm x 80,2 mm
    • Strømkabel: 2 m
  • Oppløsning:
    • Støtter alle oppløsninger opptil 4K Ultra HD og HDR (high dynamic range) for overlegen bildekvalitet
      • Merk: For å få 4K Ultra HD- og HDR-bilde må du ha en 4K-TV, 4K-innhold og en høyhastighets Internett-tilkobling. Hvis 4K er ikke er tilgjengelig, blir innholdet optimalisert for TV-ens maksimale oppløsning.
  • Standard for trådløst nett: 802.11ac Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz) 1 x 2 MISO Wi-Fi for strømming i høy kvalitet
  • Strøm: Strømforsyning kreves og er inkludert i Chromecast Ultra-esken
  • Porter og kontakter:
    • HDMI kobles direkte til TV-en
    • Mikro-USB for strøm og data
    • Ethernet-port på strømadapteren for områder i hjemmet med dårlig Wi-Fi-dekning

Finn ut mer om operativsystemene som støttes, ved å lese Minimumskrav til OS for Google Home-appen.

Automatiske oppdateringer: Chromecast Ultra oppdateres automatisk til den nyeste og beste versjonen av Chromecast-programvaren når den blir tilgjengelig.

Åpen kildekode

Lisenser for åpen kildekode

Andre lisenser

Finn ut mer om operativsystemene som støttes, ved å lese Minimumskrav til operativsystem (OS) for Google Home-appen.

Automatiske oppdateringer: Chromecast oppdateres automatisk til den nyeste og beste versjonen av Chromecast-programvaren når den blir tilgjengelig.

Åpen kildekode

Lisenser for åpen kildekode

Andre lisenser