Chromecastin ominaisuudet

Chromecast

Chromecastin tekniset tiedot:

Kategoria Tekniset tiedot
Ulostulo HDMI, CEC (Consumer Electronics Control) ‐yhteensopiva
Virta 5 V, 1 A:n virtalähde
  • Virtalähde vaaditaan. Se tulee mukana Chromecast-pakkauksessa.
Mitat
  • Laite: 51,9 x 51,9 x 13,8 mm (2,04 x 2,04 x 0,54 tuumaa), ei sisällä johtoja tai lisävarusteita
  • Pakkaus: 140 x 44 x 114 mm
  • Virtajohto: 1,75 m (69 tuumaa)
Resoluutiot Tukee kaikkia resoluutioita jopa 1080p-tarkkuudella
Portit ja liittimet
  • HDMI
  • Mikro-USB
Värit
  • Charcoal
  • Chalk
Paino 40 g (1,41 oz)
Langattoman yhteyden standardit 802.11 b/g/n/ac Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz)
Langattoman yhteyden suojaus
  • WEP
  • WPA/WPA2
Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Chromecast Ultran tekniset tiedot:

Kategoria Tekniset tiedot
Ulostulo HDMI, CEC (Consumer Electronics Control) ‐yhteensopiva
Sisääntulo 110–240 V AC 50/60 Hz
Virta 5 V:n tasavirta, 1 A
  • Virtalähde vaaditaan. Se tulee mukana Chromecast Ultra ‑pakkauksessa.
Mitat
  • Laite: 58,20 mm x 58,20 mm x 13,70 mm (2,29 x 2,29 x 0,53 tuumaa), ei sisällä johtoa tai tarvikkeita
  • Ulkomitat (US/EU/JP): 121,5 x 126,5 x 66,5 mm
  • Ulkomitat (UK/IE/AU/NZ): 121,5 x 126,5 x 80,2 mm
  • Virtajohto: 2 m (78,8 tuumaa)
Resoluutio Tukee jopa 4K Ultra HD ‐resoluutiota ja HDR-tarkkuutta, joten kuvanlaatu on huippuluokkaa
  • Huom. 4K Ultra HD- ja HDR-kuvanlaatuun tarvitaan myös 4K-televisio, 4K-sisältöä ja nopea internetyhteys. Jos 4K-toisto ei ole mahdollista, sisältö optimoidaan silti televisiosi parhaalle mahdolliselle kuvanlaadulle.
Portit ja liittimet
  • Suoraan televisioon liitettävä HDMI
  • Mikro-USB-virtajohto ja ‑datansiirtoyhteys
  • Ethernet-portti virta-adapterissa heikon Wi-Fi-signaalin varalta
Väri Black
Paino
  • Laite: 47 g (1,6 oz)
  • Virta-adapteri: 101 g (3,5 oz)
Langattoman yhteyden standardit 802.11ac Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz) 1x2 MISO Wi-Fi sujuvaan striimaukseen
Langattoman yhteyden suojaus
  • WPS
  • WEP
  • WPA
  • WPA-2

Chromecast with Google TV (4K)

Chromecast with Google TV:n (4K) tekniset tiedot:

Kategoria Tekniset tiedot
Ulostulo HDMI2.0 ja ALLM-ominaisuus pelaamista varten
Sisääntulo 110–240 V AC 50/60 Hz
Virta 5 V:n tasavirta, 1,5 A
  • Virtalähde vaaditaan. Se tulee mukana Chromecast with Google TV ‑pakkauksessa Ethernet-virtalähdettä myydään erikseen osoitteessa https://store.google.com.
Mitat
  • Laite: 162 mm x 61 mm x 12,5 mm (6,4 x 2,4 x 0,5 tuumaa), ei sisällä johtoja tai lisävarusteita
  • Virtajohto: 1,5 m (59,05 tuumaa)
Resoluutio Tukee jopa 4K Ultra HD ‐resoluutiota ja HDR-tarkkuutta, joten kuvanlaatu on huippuluokkaa (jopa 60 FPS)
  • Huom. 4K Ultra HD- ja HDR-kuvanlaatuun tarvitaan myös 4K-televisio, 4K-sisältöä ja nopea internetyhteys. Jos 4K-toisto ei ole mahdollista, sisältö optimoidaan televisiosi parhaalle mahdolliselle kuvanlaadulle.
Video ja audio
  • Dolby Vision, VP9 ja HLG-purku
  • HDR10- ja HDR10+-värialue
  • Dolby-audion läpisuodatustila
Portit ja liittimet
  • Suoraan televisioon liitettävä HDMI
  • USB-C-virtajohto ja ‑datansiirtoyhteys
  • Ethernet-portti Ethernet-virta-adapterissa (myydään erikseen)
Värit
  • Snow
  • Sunrise
  • Sky
Paino 56,7 g (2 oz)
Langattoman yhteyden standardit
  • 802.11ac Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz)
  • Bluetooth 4.2
Langattoman yhteyden suojaus WPA2

Chromecast with Google TV (HD)

Chromecast with Google TV:n (HD) tekniset tiedot:

Kategoria Tekniset tiedot
Virta 5 V:n tasavirta, 1,5 A
  • Virtalähde vaaditaan. Se tulee mukana Chromecast with Google TV ‑pakkauksessa Ethernet-virtalähdettä myydään erikseen osoitteessa https://store.google.com.
Mitat
  • Laite: 162,5 x 61 x 12,5 mm (6,4 x 2,4 x 0,5 tuumaa), ei sisällä johtoja tai lisävarusteita
  • Virtajohto: 1,5 m (59,05 tuumaa)
Paino 55 g (1,9 oz)
Resoluutio Jopa 1080p HDR, 60 FPS
  • Huom. HD-katseluun tarvitaan HD-yhteensopiva ja HDMI-portillinen televisio, HD-sisältöä ja vakaa laajakaistayhteys. Jos HD-toisto ei ole mahdollista, sisältö optimoidaan televisiosi parhaalle mahdolliselle kuvanlaadulle.
Videoformaatit
  • HDR10
  • HDR10+
  • HLG
Ääniformaatit
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby Atmos HDMI-läpisuodatuksella
Portit
  • Suoraan televisioon liitettävä HDMI
  • C-tyypin USB-virtalähde
Väri Snow
Yhteydet
  • Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz / 5 GHz)
  • Bluetooth

Chromecast Voice Remote

Chromecast Voice Remoten tekniset tiedot:

Kategoria Tekniset tiedot
Akku 2 AAA-paristoa, toimitetaan tuotteen mukana
Audio Mikrofoni äänisyötettä varten (virta- ja syöttöpainikkeiden välissä)
Värit
  • Snow
  • Sunrise
  • Sky
Mitat 122 x 38 x 18 mm (4,8 x 1,5 x 0,7 tuumaa)
Paino 63 g (2,2 oz)
Anturi Akselerometri
BLE 2,4 GHz:n lähetin-vastaanotin, joka on yhteensopiva BLE 4.2:n kanssa
Infrapuna-LED Television, vastaanottimen tai soundbar-kaiuttimen ohjaus
Flash-muisti 256 kt:n ulkoinen SPI-flash-muisti
Painikkeet
  • Suuntanäppäimet
  • Valinta
  • Äänenvoimakkuus
  • Takaisin
  • Google Assistant
  • Etusivu
  • Mykistys
  • YouTube
  • Netflix
  • Virta
  • Sisääntulo
LED-tilaosoitin Sijaitsee virta- ja tulopainikkeiden alla

Lue lisää tuetuista käyttöjärjestelmistä artikkelista Chromecast-laitteiden vähimmäisvaatimukset.

Over-the-air-päivitykset: Chromecast päivittyy automaattisesti uusimpaan ohjelmistoversioon, kun päivityksiä on saatavilla.

Avoin lähdekoodi

Avoimen lähdekoodin lisenssit

Muut käyttöluvat