Specifikationer for Chromecast

Chromecast

Specifikationer for Chromecast:

Kategori Specifikationer
Udgang HDMI-, CEC-kompatibel (Consumer Electronics Control)
Strøm Strømforsyning til 5 V, 1 A
  • Strømforsyning påkræves og medfølger i æsken til Chromecast.
Mål
  • Enhed: 51,9 x 51,9 x 13,8 mm (ekskl. kabler eller tilbehør)
  • Pakke: 140 x 44 x 114 mm
  • Strømkabel: 1,75 m
Opløsning Understøtter alle opløsninger op til 1080p
Porte og stik
  • HDMI
  • Mikro-USB
Farver
  • Charcoal
  • Chalk
Vægt 40 g
Standarder for trådløs 802.11 b/g/n/ac Wi-Fi (2,4 GHz/5 GHz)
Trådløs sikkerhed
  • WEP
  • WPA/WPA2
Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Specifikationer for Chromecast Ultra:

Kategori Specifikationer
Udgang HDMI-, CEC-kompatibel (Consumer Electronics Control)
Indgang 110-240 V AC 50/60 Hz
Strøm 5 Volt DC, 1 A
  • Strømforsyning påkræves og medfølger i æsken til Chromecast Ultra.
Mål
  • Enhed: 58,2 x 58,2 x 13,7 mm (omfatter ikke kabel og tilbehør)
  • Ydre mål i USA/EU/Japan: 121,5 x 126,5 x 66,5 mm
  • Ydre mål i Storbritannien/Irland/Australien/New Zealand: 121,5 x 126,5 x 80,2 mm
  • Strømkabel: 2 m
Opløsning Understøtter alle opløsninger op til 4K Ultra HD og HDR (High Dynamic Range), så du får en fremragende billedkvalitet
  • Bemærk! For at kunne få billeder i 4K Ultra HD og HDR skal du have et fjernsyn med 4K-teknologi samt 4K-indhold og en internetforbindelse med høj hastighed. Selvom indholdet ikke er 4K, optimeres det stadig til den bedste opløsning på dit fjernsyn.
Porte og stik
  • HDMI sluttes direkte til fjernsynet
  • Mikro-USB til strøm og data
  • Ethernet-port på strømadapteren til steder i hjemmet med begrænset Wi-Fi-dækning
Farve Black
Vægt
  • Enhed: 47 g
  • Adapter: 101 g
Standarder for trådløs 802.11ac Wi-Fi (2,4 GHz/5 GHz) 1x2 MISO Wi-Fi til streaming i høj kvalitet
Trådløs sikkerhed
  • WPS
  • WEP
  • WPA
  • WPA-2

Chromecast med Google TV (4K)

Specifikationer for Chromecast med Google TV (4K):

Kategori Specifikationer
Udgang HDMI 2.0 med ALLM-funktion til gaming
Indgang 110-240 V AC 50/60Hz
Strøm 5 Volt DC, 1,5 A
  • Strømforsyning påkræves og medfølger i æsken til Chromecast med Google TV. En separat Ethernet-strømadapter sælges separat på https://store.google.com.
Mål
  • Enhed: 162 mm x 61 mm x 12,5 mm (ekskl. kabler og tilbehør)
  • Strømkabel: 1,5 m
Opløsning Understøtter opløsninger på op til 4K Ultra HD og HDR (High Dynamic Range), som giver fremragende billedkvalitet i op til 60 FPS
  • Bemærk! For at kunne få billeder i 4K Ultra HD og HDR skal du have et fjernsyn med 4K-teknologi samt 4K-indhold og en internetforbindelse med høj hastighed. Selvom indholdet ikke er 4K, optimeres det stadig til den bedste opløsning på dit fjernsyn.
Understøttelse af video og lyd
  • Dolby Vision-, VP9- og HLG-afkodning
  • Bredt farvespektrum i HDR10 og HDR10+
  • Videregivelse af Dolby-lyd
Porte og stik
  • HDMI sluttes direkte til fjernsynet
  • USB-C til strøm og data
  • Ethernet-port på Ethernet-strømadapteren (sælges separat)
Farver
  • Snow
  • Sunrise
  • Sky
Vægt 56,7 g
Standarder for trådløs
  • 802.11ac Wi-Fi (2,4 GHz/5 GHz)
  • Bluetooth 4.2
Trådløs sikkerhed WPA2

Chromecast med Google TV (HD)

Specifikationer for Chromecast med Google TV (HD):

Kategori Specifikationer
Strøm 5 Volt DC, 1,5 A
  • Strømforsyning påkræves og medfølger i æsken til Chromecast med Google TV. En separat Ethernet-strømadapter sælges separat på https://store.google.com.
Mål
  • Enhed: 162,5 x 61 x 12,5 mm (ekskl. kabler og tilbehør)
  • Strømkabel: 1,5 m
Vægt 55 g
Opløsning Op til 1080p HDR, 60 FPS
  • Bemærk! Hvis du vil se indhold i HD, skal du have et HD-kompatibelt fjernsyn med en HDMI-port, HD-indhold og en stabil bredbåndsforbindelse. Selvom HD ikke er tilgængeligt, optimeres indholdet stadig til den bedste opløsning på dit fjernsyn.
Videoformater
  • HDR10
  • HDR10+
  • HLG
Lydformater
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • HDMI-videregivelse af Dolby Atmos-lyd.
Porte
  • HDMI til direkte tilslutning til fjernsynet
  • USB-C-strømforsyning
Farve Snow
Forbindelse
  • Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz)
  • Bluetooth 4.2

Chromecast Voice Remote

Specifikationer for Chromecast Voice Remote:

Kategori Specifikationer
Batteri 2 AAA-batterier (medfølger)
Lyd Mikrofon til indtaling (findes mellem afbryderknappen og indgangsknappen)
Farver
  • Snow
  • Sunrise
  • Sky
Mål 122 x 38 x 18 mm
Vægt 63 g
Sensor Accelerometer
BLE 2,4 GHz til RF-transceiver, som er kompatibel med BLE 4.2
IR LED Til styring af fjernsyn, receiver eller soundbar
Hukommelse – flash 256 kB ekstern SPI-flash-hukommelse
Knapper
  • D-pad
  • Vælg
  • Lydstyrke
  • Tilbage
  • Google Assistent
  • Startskærm
  • Slå lyden fra
  • YouTube
  • Netflix
  • Strøm
  • Indgang
LED-indikator Du finder den under afbryderknappen og indgangsknappen

Læs krav til Chromecast-enheder for at få flere oplysninger om understøttede operativsystemer.

"Over the air"-opdateringer: Hvis denne funktion er tilgængelig, opdateres Chromecast automatisk til den nyeste Chromecast-softwareversion.

Open source-kode

Open source-licenser

Andre licenser