Dette er Chromecast Voice Remote

Knapper

Knapp

Dette brukes den til

Retningsknapp (styrepiler)

Bruk styrepil-ringen til å navigere opp, ned, til venstre eller til høyre.

For å velge, trykk på knappen i midten.

Volum

Trykk øverst eller nederst på volumknappen for å justere volumet.

Tilbake

Gå tilbake ett skjermbilde.

Google Assistent

Snakk med Google. Trykk og hold på Google Assistent-knappen mens du stiller et spørsmål eller sier en kommando.

Start

Gå tilbake til startsiden.

Kutt lyden

Kutt lyden på Chromecasten eller den tilkoblede enheten.

YouTube

Start YouTube-apper som er installert, inkludert YouTube, YouTube TV, YouTube Kids eller YouTube Music.

Merk: Du kan endre tilordningen av YouTube-knappen slik at den åpner YouTube-appen du foretrekker. Trykk og hold inne knappen til YouTube-appene dine vises på TV-skjermen, og velg deretter appen du vil bruke.

Netflix

Start Netflix.

Av/på

Slå tilkoblede enheter og Chromecasten på eller av.

Inngang

Slå på den tilkoblede enheten, og angi den som aktiv inngang.

ELLER

Bytt inngangskilde på den tilkoblede enheten.

Mikrofon

Dette er mikrofonen du bruker til å snakke med Google. For å finne ut mer om Google-assistenten, spør «Hva kan du gjøre?». Når du bruker Chromecast Voice Remote, trenger du ikke å si «Hey Google» før du snakker til Google-assistenten.

Tips: Bruk den stemmestyrte fjernkontrollen til å kontrollere TV-en, søke med mer.

Eksempelspørsmål:

• «Hva skal jeg se på?»
  • «Finn morsomme filmer.»
  • «Vis meg TV-serier i sjangeren science fiction-eventyr.»

LED

LED-lampen viser nåværende status for fjernkontrollen.

Finn ut mer om andre LED-tilstander for Chromecast Voice Remote

Tekstbeskrivelse av Chromecast Voice Remote

Hold fjernkontrollen med den store, runde knappen rettet mot TV-en og den glatte enden rettet mot deg selv. Den glatte enden er bunnen, og enden med knappen er toppen.

Øverst på fjernkontrollen

Retningsknappen (styrepiler): Dette er den store, runde knappen. Den kan trykkes opp, ned, til venstre og til høyre.

Midten av retningsknappen: Dette er knappen i midten av styrepil-ringen.

Høyre side av fjernkontrollen

Volumknappen er en lang knapp nær toppen. Den øvre halvdelen er volum opp. Den nedre halvdelen er volum ned.

Knappene i venstre kolonne

Det er fire knapper på linje i venstre kolonne på fjernkontrollen, med styrepilene øverst.

• Tilbake: Dette er den øverste knappen.
  • Start: Dette er den andre knappen.
  • YouTube: Dette er den tredje knappen.
  • Av/på: Dette er den lille knappen nederst.

Knappene i høyre kolonne

Det er fire knapper på linje i høyre kolonne på fjernkontrollen, med styrepilene øverst.

• Google Assistent: Dette er den øverste knappen.
  • Kutt lyden: Dette er den andre knappen.
  • Netflix: Dette er den tredje knappen.
  • Inngang: Dette er den lille knappen nederst.

Programvareoppdateringer for Chromecast Voice Remote

Når det lanseres programvareoppdateringer for Voice Remote, tas de i bruk automatisk, så lenge fjernkontrollen er sammenkoblet med Chromecasten.