Tämä on Chromecast Voice Remote

Painikkeet

Painike

Mihin sitä käytetään

Suuntanäppäimet

Siirry suuntanäppäimillä ylös, alas, vasemmalle tai oikealle.

Valitse kohde painamalla keskipainiketta.

Äänenvoimakkuus

Säädä äänenvoimakkuutta painamalla äänenvoimakkuuspainikkeen ylä- tai alaosaa.

Takaisin

Palaa yksi näyttö taaksepäin.

Google Assistant

Puhu Googlelle. Paina Google Assistant ‐painiketta pitkään, kun kysyt jotain tai sanot komennon.

Aloitusnäyttö

Palaa aloitusnäytölle.

Mykistä

Mykistä Chromecastin tai yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus.

YouTube

Käynnistä asennettuja YouTube-sovelluksia, kuten YouTuben, YouTube TV:n, YouTube Kidsin tai YouTube Musicin.

Huom. Voit määrittää YouTube-painikkeen avaamaan haluamasi YouTube-sovelluksen. Paina painiketta pitkään, kunnes YouTube-sovellukset näkyvät television näytöllä, ja valitse sitten haluamasi sovellus.

Netflix

Käynnistä Netflix.

Virta

Laita yhdistetyt laitteet päälle tai pois päältä ja herätä Chromecast tai laita se virransäästötilaan.

Tulo

Laita yhdistetty laite päälle ja vaihda sen aktiiviseen tuloliitäntään.

TAI

Vaihda yhdistetyn laitteen tuloliitäntää.

Mikrofoni

Tämä on mikrofoni, jota käytät puhuessasi Googlelle. Jos haluat lisätietoa Google Assistantista, kysy "What can you do?". Kun käytät Chromecast Voice Remotea, sinun ei tarvitse sanoa "Ok Google" ennen Google Assistantille puhumista.

Vinkki: Voice Remoten avulla voit esimerkiksi käyttää televisiota ja tehdä hakuja.

Esimerkkikyselyjä:

• "What should I watch?"
  • "Find funny movies."
  • "Show me sci-fi adventure TV shows."

LED

LED-valo kertoo kaukosäätimen nykyisen tilan.

Lue lisää Chromecast Voice Remoten LED-valotiloista

Chromecast Voice Remoten kuvaus

Suuntaa suuri pyöreä painike kohti televisiota ja sileä pää itseäsi kohti. Sileä pää on alaosassa ja painikkeellinen pää on yläosassa.

Kaukosäätimen yläosa

Suuntanäppäimet: Nämä löytyvät suuresta, pyöreästä painikkeesta. Sitä voi painaa ylös, alas, vasemmalle ja oikealle.

Suuntanäppäinten keskikohta: Tämä on suuntanäppäinten keskellä oleva painike.

Kaukosäätimen oikea puoli

Äänenvoimakkuuspainike on pitkä painike lähellä kaukosäätimen yläpäätä. Äänenvoimakkuutta lisätään ylös osoittavalla puolella. Äänenvoimakkuutta vähennetään alas osoittavalla puolella.

Vasemman rivin painikkeet

Kaukosäätimen vasemmassa rivissä on neljä painiketta, ja niiden yläpuolella ovat suuntanäppäimet.

• Takaisin: Tämä on ylin painike.
  • Etusivu: Tämä on toiseksi ylin painike.
  • YouTube: Tämä on kolmanneksi ylin painike.
  • Virta: Tämä on pieni painike alimpana.

Oikean rivin painikkeet

Kaukosäätimen oikeassa rivissä on neljä painiketta, ja niiden yläpuolella ovat suuntanäppäimet.

• Google Assistant: Tämä on ylin painike.
  • Mykistys: Tämä on toiseksi ylin painike.
  • Netflix: Tämä on kolmanneksi ylin painike.
  • Tulo: Tämä on pieni painike alimpana.

Chromecast Voice Remoten ohjelmistopäivitykset

Kun Voice Remotelle julkaistaan ohjelmistopäivityksiä, ne ladataan automaattisesti, kunhan kaukosäätimen ja Chromecastin välille on muodostettu laitepari.