Een vervangende stembediening instellen voor Chromecast met Google TV

Opmerking: De Chromecast-stembediening werkt alleen met Chromecast met Google TV.

Je kunt een vervangende stembediening instellen voor een Chromecast met Google TV die al is ingesteld.

1. Zet de Chromecast met Google TV aan.
  2. Druk op de knop op de achterkant van de Chromecast met Google TV.
  3. Plaats 2 AAA-batterijen in de nieuwe stembediening.

In de meeste gevallen wordt de afstandsbediening automatisch gekoppeld nadat je de batterijen hebt geplaatst. Als dat niet het geval is, volg je de stappen op het tv-scherm. Je kunt ook de terug- en startknoppen op de afstandsbediening 3 seconden ingedrukt houden.

De volume-, aan/uit- en invoerknoppen van je afstandsbediening instellen

Een vervangende stembediening kopen voor Chromecast met Google TV

Je kunt een vervangende stembediening kopen in de Google Store