Korvaavan Chromecast with Google TV Voice Remoten käyttöönotto

Huom. Chromecast Voice Remote on yhteensopiva vain Chromecast with Google TV:n kanssa.

Voit ottaa korvaavan Voice Remote Remoten käyttöön Chromecast with Google TV:llä, joka on jo otettu käyttöön.

1. Laita Chromecast with Google TV päälle.
  2. Paina Chromecast with Google TV:n takana olevaa painiketta.
  3. Aseta kaksi AAA-paristoa uuteen Voice Remoteen.

Yleensä kaukosäädin muodostaa laiteparin automaattisesti, kun paristot on asetettu. Jos näin ei tapahdu, seuraa ohjeita TV:n näytöllä tai paina kaukosäätimen Takaisin- ja Aloitus-painikkeita kolmen sekunnin ajan.

Chromecast Voice Remoten äänenvoimakkuuden, virran ja tulon painikkeet

Korvaavan Voice Remoten ostaminen Chromecast with Google TV:tä varten

Korvaavan Voice Remoten voi ostaa Google Storesta.