Casta Google Meet till tv:n

Om du vill använda en annan skärm till Google Meet än skärmen på datorn eller den mobila enheten kan du casta Meet till en Chromecast, tv med inbyggd Chromecast eller till en Nest Smart Display. Du använder fortfarande kameran, mikrofonen och ljudet från datorn.

Detta behövs

• en tv med ansluten Chromecast*, en inbyggd Chromecast-tv** eller en Nest Smart Display
  • en dator med Wi-Fi-anslutning

Läs mer om hur du konfigurerar Chromecast.

Läs mer om hur du använder Google Meet

Börja casta

Du kan börja casta innan du går med i ett möte eller när som helst under ett möte.

Innan du går med

1. Öppna mötet med Google Kalender eller Meet-appen.
  2. Välj Casta det här mötet.
  3. På Cast-fliken väljer du den Cast-kompatibla enhet som du vill använda.

Under ett möte

1. Välj trepunktersmenyn More längst ned Casta det här mötet.
  2. På Cast-fliken väljer du den Cast-kompatibla enhet som du vill använda.

Sluta casta

1. Välj trepunktersmenyn More längst ned.
  2. Välj Sluta casta mötet

*Chromecast (andra generationen) eller senare

**Resultatet på tv:ar kan variera