Cast Google-møter til TV-en

For å bruke Google Meet på andre skjermer enn datamaskinen eller mobilenheten, cast møtene dine til en Chromecast-enhet, TV med Chromecast innebygd eller Nest-smartskjerm.

Du bruker fortsatt kameraet, mikrofonen og lyden fra datamaskinen din.

Dette trenger du

• en TV med en tilkoblet Chromecast*, en TV med Chromecast innebygd** eller en Nest-smartskjerm
  • En datamaskin med Wi-Fi-tilkobling

Finn ut hvordan du konfigurerer Chromecast.

Finn ut hvordan du bruker Google Meet

Begynn å caste

Du kan begynne å caste før du blir med i et møte, eller når som helst i løpet av et møte.

Før du blir med

1. Åpne møtet i Google Kalender eller Meet-appen.
  2. Velg Cast dette møtet.
  3. På Cast-fanen velger du den Cast-kompatible enheten du vil bruke.

I løpet av et møte

1. Nederst til høyre velger du menyen med tre prikker More Cast dette møtet.
  2. På Cast-fanen velger du den Cast-kompatible enheten du vil bruke.

Stopp castingen

1. Nederst velger du menyen med tre prikker More.
  2. Velg Slutt å caste møtet.

*Chromecast (2. generasjon) eller nyere

**Ytelsen kan variere på forskjellige TV-er