Cast Google Meet til en TV

Hvis du vil bruke en annen skjerm for Google Meet enn skjermen på en datamaskin eller mobilenhet, kan du caste Meet til Chromecast, TV-er med Chromecast innebygd og Nest-smartskjermer. Du bruker fortsatt kameraet, mikrofonen og lyden fra datamaskinen din.

Dette trenger du

• En TV med tilkoblet Chromecast*, en TV med Chromecast innebygd** eller en Nest-smartskjerm
  • En datamaskin med Wi-Fi-tilkobling

Finn ut hvordan du konfigurerer Chromecast.

Finn ut hvordan du bruker Google Meet

Begynn å caste

Du kan begynne å caste før du blir med i et møte, eller når som helst i løpet av et møte.

Før du blir med

1. Åpne møtet i Google Kalender eller Meet-appen.
  2. Velg Cast dette møtet.
  3. På Cast-fanen velger du den Cast-kompatible enheten du vil bruke.

I løpet av et møte

1. Nederst til høyre velger du menyen med tre prikker More Cast dette møtet
  2. På Cast-fanen velger du den Cast-kompatible enheten du vil bruke.

Stopp castingen

1. Nederst velger du menyen med tre prikker More
  2. Velg Slutt å caste møtet

*Chromecast (2. generasjon) eller nyere

**Ytelsen kan variere på forskjellige TV-er