Cast Google-møder til dit tv

Hvis du vil bruge Google Meet på en anden skærm end skærmen på din computer eller mobilenhed, kan du caste dine møder til din Chromecast, dit tv med indbygget Chromecast eller din Nest-smartskærm.

Du bruger stadig kameraet, mikrofonen og lyden fra din computer.

Det skal du have

• Et tv med en tilsluttet Chromecast*, et tv med indbygget Chromecast** eller en Nest-smartskærm
  • En computer med en Wi-Fi-forbindelse

Se, hvordan du konfigurerer din Chromecast.

Se, hvordan du bruger Google Meet.

Kom i gang med at caste

Du kan begynde at caste, før du deltager i et møde eller når som helst under et møde.

Før du deltager

1. Åbn mødet via Google Kalender eller Meet-appen.
  2. Vælg Cast dette møde.
  3. På fanen Cast skal du vælge den Cast-kompatible enhed, du vil bruge.

Under et møde

1. Nederst på skærmen skal du vælge prikmenuen More Cast dette møde.
  2. På fanen Cast skal du vælge den Cast-kompatible enhed, du vil bruge.

Stop castingen

1. Vælg prikmenuen More nederst på skærmen.
  2. Vælg Stop med at caste mødet.

*Chromecast (2. generation) eller nyere

**Ydeevnen på fjernsyn kan variere