Afegir un compte de centre educatiu per a un usuari de Family Link

Aquest article està dirigit als pares.

Important: els administradors de Google Workspace for Education determinen a quins serveis de Google poden accedir els usuaris mentre tenen la sessió iniciada en un compte d'aquest producte. Això pot incloure algunes funcions o serveis a què el vostre fill no podia accedir anteriorment utilitzant el compte supervisat de Family Link.

Els controls parentals de Family Link s'apliquen a un compte de centre educatiu si:

Afegir un compte de centre educatiu d'un usuari de Family Link durant la configuració del Chromebook

Quan configureu el Chromebook per primera vegada o hi afegiu un usuari, podeu afegir-hi el compte de centre educatiu del vostre fill:

1. Quan se us pregunti "Qui està utilitzant aquest dispositiu?", seleccioneu el compte del vostre fill.
  2. Inicieu la sessió al Compte personal de Google del vostre fill o creeu-ne un.
  3. Seguiu els passos en pantalla per afegir un compte de centre educatiu. Per aprovar que s'afegeixi un compte de centre educatiu, els pares hi han de donar el consentiment.
  4. Introduïu el compte i la contrasenya de Google Workspace for Education del vostre fill.
Consell: per accedir ràpidament al compte de Family Link durant la configuració del Chromebook, configureu un PIN. Obteniu més informació sobre com podeu configurar un PIN després de la configuració inicial.

Afegir un compte de centre educatiu d'un usuari de Family Link després de configurar el Chromebook

1. Al Chromebook, inicieu la sessió al Compte personal de Google del vostre fill que es gestiona amb Family Link .
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu Configuració .
  4. A l'esquerra, seleccioneu Persones.
  5. Seleccioneu el Compte personal de Google del vostre fill que es gestiona amb Family Link .
  6. Al costat de "Comptes", seleccioneu Afegeix un compte de centre educatiu.
  7. Seguiu els passos en pantalla. Per aprovar que s'afegeixi un compte de centre educatiu, el pare o mare han de donar permís.

Important: si afegiu un compte de centre educatiu com a usuari nou a la pantalla d'inici de sessió del Chromebook, els controls parentals de Family Link no s'aplicaran a aquest compte d'usuari.

Suprimir un compte de centre educatiu com a compte secundari

1. Al Chromebook, inicieu la sessió al Compte personal de Google del vostre fill que es gestiona amb Family Link .
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu Configuració .
  4. A l'esquerra, seleccioneu Persones.
  5. Seleccioneu el Compte personal de Google del vostre fill que es gestiona amb Family Link .
  6. Al costat del compte de centre educatiu que vulgueu suprimir, seleccioneu Més .
  7. Seleccioneu Suprimeix aquest compte. Els pares han de donar permís per suprimir qualsevol compte de centre educatiu.

Com funciona Family Link amb un compte de centre educatiu

• Els límits de temps de connexió, els temps d'inactivitat i altres controls parentals s'apliquen quan un nen o nena té la sessió iniciada en un Chromebook amb el seu compte de Family Link. Els comptes de centre educatiu amb Family Link permeten als nens i nenes utilitzar les aplicacions d'aquests centres, com ara Google Classroom, alhora que s'apliquen els mateixos controls parentals.
  • En afegir un compte de centre educatiu com a compte secundari per a un usuari de Family Link, el nen o nena podrà:
    • Canviar de compte per consultar el correu electrònic.
    • Canviar de compte mentre estigui utilitzant algunes extensions de Chrome Web Store i aplicacions d'Android, com ara Google Classroom, per fer els deures amb supervisió parental.
    • Iniciar la sessió en llocs web amb un compte de centre educatiu.