Angiv tidsgrænser for Play Butik-apps for dit barn på Chromebook

Denne artikel er til forældre.

Forældre kan angive tidsgrænser for Android-apps via Google Play Butik på deres børns Google-konti, der administreres med Family Link.

Hvad du skal bruge til at angive appgrænser

Hvis du vil angive appgrænser for dit barn, skal du have en Chromebook med ChromeOS-version 83 eller nyere. Se, hvordan du opdaterer operativsystemet på din Chromebook.

Sådan fungerer grænserne for skærmtid

Hvis du angiver en grænse for skærmtid på dit barns Android-enhed eller Chromebook, får dit barn en notifikation, når:

• Skærmtiden angives for første gang på barnets Android-enhed.
  • Enheden snart bliver låst.

Når enheden er låst, kan dit barn:

• Ikke modtage notifikationer
  • Ikke låse enheden op
  • Ikke bruge apps, medmindre de er valgt som Altid tilladte apps, når du har "Altid tilladte apps" slået til
  • Besvare telefonopkald og trykke på Nødopkald for at foretage et opkald, hvis Android-enheden har et mobilabonnement.
Tip! Tidsgrænser gælder for apps, der er installeret på alle dit barns Android- og ChromeOS-enheder.

Angiv daglige enhedsgrænser

Via en forælders enhed

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Daglig grænse.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Via dit barns enhed

1. Åbn Indstillinger  på dit barns enhed.
  • Hvis du bruger Android-version 8.1 (O) eller nyere, skal du trykke på Digital balance og børnesikring.
  • I andre Android-versioner skal du trykke på Google og derefter Børnesikring.
  1. Tryk på Daglig grænse for at se de aktuelle indstillinger.
  2. Hvis du vil redigere indstillingerne for Daglig grænse, skal du logge ind eller bruge din forældreadgangskode til at verificere, at du er forælder.

Tip! Daglige grænser gælder for alle Android-enheder og Chromebooks, dit barn bruger. Hvis du f.eks. angiver en daglig grænse på 2 timer, har dit barn 2 timer på hver enhed.

Angiv pausetid

Via en forælders enhed

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Pausetid.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Via dit barns enhed

1. Åbn Indstillinger  på dit barns enhed.
  • Hvis du bruger Android-version 8.1 (O) eller nyere, skal du trykke på Digital balance og børnesikring.
  • I andre Android-versioner skal du trykke på Google og derefter Børnesikring.
  1. Tryk på Pausetid for at se de aktuelle indstillinger.
  2. Hvis du vil redigere indstillingerne for Pausetid, skal du logge ind eller bruge din forældreadgangskode til at verificere, at du er forælder.

Begræns skærmtid for bestemte apps

Du kan angive grænser for, hvor længe dit barn kan bruge bestemte apps hver dag. Du kan gøre dette på Android-enheder med Android N (7.0) eller nyere og Chromebooks med OS-version 83 eller nyere.

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Appgrænser.
  4. Vælg en app.
  5. Tryk på Angiv grænse Angiv grænse.
  6. Vælg, hvor længe dit barn skal have adgang til appen.
  7. Tryk på OK.

Tips!

• Tidsgrænser gælder for apps, der er installeret på alle dit barns Android- og ChromeOS-enheder.
  • Systemapps understøttes ikke af funktionaliteten for appgrænse.

Vælg dine altid tilladte apps

Vigtigt!

• Altid tilladte apps understøttes til brug af børn, der er logget ind på enheder med Android 7 eller nyere, medmindre de bruger Google Kids Space. Find ud af, hvilken version af Android dit barn har.
  • Visse systemapps, der er påkrævet, for at dit barns telefon kan fungere, kan bruges, når telefonen er låst, hvis altid tilladt apps er tilgængelige.
  1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Appgrænser.
  4. Vælg en app.
  5. Tryk på Tillad altid always allow og derefter Udfør.

Rediger dine altid tilladte apps

Vigtigt! Altid tilladte apps understøttes kun til brug af børn, som er logget ind på enheder med Android 7 eller nyere, medmindre de bruger Google Kids Space. Find ud af, hvilken version af Android dit barn har.

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Appgrænser.
  4. Vælg en app.
  5. Herfra kan du vælge følgende:
  • Tillad altid always allow.
  • Angiv en tidsgrænse Angiv grænse.
  • Bloker en app Bloker.

Tips!

• Altid tilladte apps tæller ikke med i dit barns grænser for skærmtid og er ikke tilgængelige efter sengetid, når dit barn har pausetid.
  • Hvis en forælder trykker på Lås nu, er altid tilladte apps ikke tilgængelige, medmindre du ændrer denne indstilling via kortet Enhedslås. Sådan tillader du Altid tilladte apps under Lås nu:
    1. Tryk på Indstillinger via kortet Enhedslås.
    2. Tryk på Tillad "Altid tilladte" apps og derefterGem.

Opdater eller deaktiver grænser for skærmtid

Lås dit barns Android-enhed eller Chromebook, eller lås den op

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Øverst på skærmen skal du trykke på dit barns enhed og derefterLås eller Lås op.

Tip! Du kan også bruge din forældreadgangskode i Family Link til at låse dit barns Android-enhed eller Chromebook op, hvis den ikke har forbindelse til internettet.

Giv dit barn bonustid

Du lade dit barn bruge mere tid på sin enhed den aktuelle dag uden at ændre tidsplanen for dit barns daglige grænser eller pausetid. Du kan tilføje bonustid, mens dit barns Android-enhed er låst eller snart låses.

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Øverst på siden skal du vælge dit barns enhed og derefter Bonustid Bonustid.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Rediger tidsgrænserne for apps, dit barn bruger

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Appgrænser og derefter Vælg en app.
  4. Tryk på  Skift appgrænse og derefter Udfør.

Deaktiver grænser for skærmtid

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Skærmtid.
  4. Deaktiver Daglig grænse for i dag.
    • Sådan deaktiverer du daglige grænser for flere dage eller helt:
      1. Tryk på Ugentlig tidsplan.
      2. Følg vejledningen på skærmen for at slå daglige grænser helt fra.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.