Establir amb Play Store límits de temps per a les aplicacions d'un fill en un Chromebook

Aquest article està dirigit als pares.

Els pares poden establir a través de Google Play Store límits de temps concrets per a aplicacions d'Android que s'apliquin als Comptes de Google dels seus fills o filles gestionats amb Family Link.

Què necessiteu per establir límits per a les aplicacions

Perquè pugueu establir límits al vostre fill o filla per a les aplicacions, necessiteu un Chromebook amb ChromeOS 83, o una versió posterior. Obteniu informació sobre com podeu actualitzar el sistema operatiu del Chromebook.

Com funcionen els límits de temps de connexió

Si establiu un límit de temps de connexió per al vostre fill o filla al seu dispositiu Android o al Chromebook, rebrà una notificació en aquestes situacions:

• Quan s'estableixi per primer cop el temps de connexió al seu dispositiu Android.
  • Quan el dispositiu estigui a punt de bloquejar-se.

Si el dispositiu està bloquejat, el vostre fill o filla:

• No pot rebre notificacions.
  • No pot desbloquejar el dispositiu.
  • No pot utilitzar cap aplicació, excepte les que trieu a l'opció Aplicacions sempre permeses quan la tingueu activada.
  • Pot respondre a les trucades telefòniques i fer-ne una tocant Emergències, si el dispositiu Android té un pla de trucades.
Consell: els límits de temps s'apliquen a les aplicacions instal·lades en tots els dispositius Android i ChromeOS del vostre fill o filla.

Definir límits diaris d'ús del dispositiu

Amb el dispositiu d'un dels pares

1. Obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls i, a continuació, Límit diari.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Amb el dispositiu del vostre fill o filla

1. Al dispositiu del vostre fill o filla, obriu Configuració .
  • A Android 8.1 (O), o en versions posteriors, toqueu Benestar digital i controls parentals.
  • En altres versions d'Android, toqueu Google i, a continuació, Controls parentals.
  1. Per trobar la configuració actual, toqueu Límit diari.
  2. Per editar la configuració del límit diari, inicieu la sessió o utilitzeu el vostre accés parental per verificar que sou el pare o la mare.

Consell: els límits diaris s'apliquen a cadascun dels dispositius Android o Chromebook que utilitza el vostre fill o filla. Per exemple, si establiu un límit diari de 2 hores, el vostre fill o filla pot utilitzar cada dispositiu durant aquest període de temps.

Definir temps d'inactivitat

Amb el dispositiu d'un dels pares

1. Obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls i, a continuació, Temps d'inactivitat.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Amb el dispositiu del vostre fill o filla

1. Al dispositiu del vostre fill o filla, obriu Configuració .
  • A Android 8.1 (O), o en versions posteriors, toqueu Benestar digital i controls parentals.
  • En altres versions d'Android, toqueu Google i, a continuació, Controls parentals.
  1. Per veure la configuració actual, toqueu Temps d'inactivitat.
  2. Per editar la configuració del temps d'inactivitat, inicieu la sessió o utilitzeu el vostre accés parental per verificar que sou el pare o la mare.

Limitar el temps de connexió en aplicacions concretes

Podeu establir límits que restringeixin el temps que el vostre fill o filla pot utilitzar aplicacions concretes cada dia. Podeu fer-ho en dispositius amb Android 7.0 (N), o versions posteriors, i en Chromebooks amb la versió 83 del sistema operatiu, o una de posterior.

1. Obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls i, a continuació, Límits d'aplicacions.
  4. Seleccioneu l'aplicació que vulgueu.
  5. Toqueu Defineix un límit Establir un límit.
  6. Seleccioneu el període de temps que voleu permetre que el vostre fill o filla accedeixi a l'aplicació.
  7. Toqueu Fet.

Consells:

• Els límits de temps s'apliquen a les aplicacions instal·lades en tots els dispositius Android i ChromeOS del vostre fill o filla.
  • Les aplicacions del sistema no són compatibles amb la funció de límits d'aplicacions.

Seleccionar les aplicacions sempre permeses

Important:

• Les aplicacions sempre permeses s'admeten en el cas dels nens o nenes que tenen la sessió iniciada en dispositius amb Android 7, o versions posteriors, excepte els que utilitzen Google Kids Space. Comproveu quina versió d'Android té el vostre fill o filla.
  • Algunes aplicacions del sistema necessàries perquè el telèfon del vostre fill o filla funcioni es poden utilitzar quan el telèfon està bloquejat si hi ha aplicacions sempre permeses disponibles.
  1. Al vostre dispositiu, obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls i, a continuació, Límits d'aplicacions.
  4. Seleccioneu l'aplicació que vulgueu.
  5. Toqueu Permet sempre always allow i, a continuació, Fet.

Editar les aplicacions sempre permeses

Important: les aplicacions sempre permeses s'admeten només en el cas dels nens o nenes que tenen la sessió iniciada en dispositius amb Android 7, o versions posteriors, excepte els que utilitzen Google Kids Space. Comproveu quina versió d'Android té el vostre fill o filla.

1. Al vostre dispositiu, obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls i, a continuació, Límits d'aplicacions.
  4. Seleccioneu l'aplicació que vulgueu.
  5. Aquí podeu seleccionar una opció per:
  • Permetre sempre l'aplicació always allow.
  • Definir-hi un límit de temps Establir un límit.
  • Bloquejar-la Bloqueja.

Consells:

• Les aplicacions sempre permeses no es tenen en compte de cara als límits de temps de connexió del vostre fill o filla i no estan disponibles durant el temps d'inactivitat.
  • Si els pares toquen Bloqueja ara, les aplicacions sempre permeses no estan disponibles tret que canviïn aquesta opció de configuració a la targeta de bloqueig del dispositiu. Per autoritzar les aplicacions sempre permeses després de tocar l'opció Bloqueja ara:
    1. A la targeta de bloqueig del dispositiu, toqueu Configuració .
    2. Toqueu Permet les aplicacions sempre permeses i, a continuació, Desa.

Actualitzar o desactivar els límits de temps de connexió

Bloquejar o desbloquejar el dispositiu Android o Chromebook del vostre fill o filla

1. Al vostre dispositiu, obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls.
  4. A la part superior, toqueu el dispositiu del vostre fill o filla i, a continuació, Bloqueja o Desbloqueja.

Consell: també podeu utilitzar el codi d'accés parental de Family Link per desbloquejar el dispositiu Android o Chromebook del vostre fill o filla si no està connectat a Internet.

Donar temps extra al vostre fill o filla

Podeu permetre que el vostre fill o filla passi més temps al dispositiu durant un dia sense canviar-ne el límit diari ni la programació de temps d'inactivitat. Podeu afegir temps extra mentre el seu dispositiu Android està bloquejat o a punt de bloquejar-se.

1. Al vostre dispositiu, obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls.
  4. A la part superior, seleccioneu el dispositiu del vostre fill o filla i, a continuació, Temps extra Temps extra.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Canviar els límits de temps de les aplicacions que utilitza el vostre fill o filla

1. Al vostre dispositiu, obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls i, a continuació, Límits d'aplicacions i, a continuació, seleccioneu l'aplicació que vulgueu.
  4. Toqueu Canvia el límit de l'aplicació i, a continuació, Fet.

Desactivar els límits de temps de connexió

1. Obriu l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Seleccioneu el vostre fill o filla.
  3. Toqueu Controls i, a continuació, Temps de connexió.
  4. Desactiveu l'opció Límit diari d'avui.
    • Per desactivar els límits diaris de diversos dies o per complet:
      1. Toqueu Programació setmanal.
      2. Seguiu les instruccions en pantalla per desactivar els límits diaris per complet.

Consells:

• Encara que el teu fill o filla pugui controlar la seva configuració del compte, la configuració no canviarà. Recomanem als pares que s'assegurin que la configuració sigui correcta després de canviar aquest control.
  • També pots gestionar el compte del teu fill o filla quan facis clic al seu nom a g.co/YourFamily.

Articles relacionats