Aprendre en un Chromebook gestionat pel centre educatiu

Per ajudar el vostre fill a estudiar des de casa perquè l'escola ha tancat o té deures, pot iniciar la sessió al seu compte de centre educatiu i navegar-hi des del seu Chromebook gestionat pel centre.

Connectar un Chromebook de centre educatiu

1. Iniciar la sessió al dispositiu Chromebook

2. Connectar-se a la Wi-Fi

3. Connectar-se a dispositius Bluetooth

4. Personalitzar les funcions d'accessibilitat

Important: si no podeu utilitzar algunes funcions o serveis, com ara la Wi-Fi de casa, el Bluetooth o els lectors de pantalla, contacteu amb el centre educatiu o el professor del vostre fill. És possible que hagin de permetre l'accés des de fora del centre.

Supervisar un compte de centre educatiu

1. Supervisar un Chromebook gestionat per un centre educatiu amb Family Link

• Si un nen utilitza un dispositiu Chromebook i un Compte de Google de centre educatiu, els pares no poden afegir-hi controls.
    • Quan el vostre fill utilitzi un Chromebook de centre educatiu, pot ser que el centre hi restringeixi alguns serveis, com ara llocs web i aplicacions.

Explorar el dispositiu Chromebook

1. Utilitzar Google Classroom

2. Utilitzar Chromebook sense connexió

3. Utilitzar aplicacions de Microsoft Office

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda