Verkkosovellusten käyttäminen

Verkkosovellus on verkkoa varten suunniteltu sovellus, jota voi käyttää millä tahansa laitteella. Verkkosovellusten avulla sivusto toimii sovelluksena, jolloin voit käyttää sitä tietokoneella tai mobiililaitteilla käynnistysohjelman tai aloitusnäytön kautta. Joissain verkkosovelluksissa on lisäominaisuuksia, kuten lisää tallennustilaa sisällön selaamiseen offline-tilassa, ilmoitukset, pääsy tiedostojärjestelmään ja kuvakemerkit.

Vinkki: Vaikka verkkosovellukset toimivat offline-tilassa, kaikki eivät välttämättä toimi kunnolla ilman internetyhteyttä.

Lisää aloitusnäytölle

Voit lisätä aloitusnäytölle pikakuvakkeen haluamaasi sivustoa varten. Verkkosovellusominaisuus voi toimia eri tavalla verkkosivustosta riippuen.

1. Avaa Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivustolle, jonka haluat lisätä.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Jaa .
  4. Etsi ja valitse Lisää aloitusnäytölle.
  5. Vahvista verkkosivuston tiedot tai muokkaa niitä ja napauta Lisää.

Vinkkejä:

• Jos verkkosovellus on saatavilla, pikakuvake avaa sovelluksen.
  • Jos verkkosovellus ei ole saatavilla, pikakuvake avautuu oletusselaimessa.

Aloitusnäytöltä poistaminen

1. Siirry iPhonen tai iPadin aloitusnäytölle.
  2. Etsi poistettava pikakuvake.
  3. Kosketa pikakuvaketta pitkään.
  4. Valitse Poista kirjanmerkki.
Vinkki: Kun poistat pikakuvakkeen, et voi enää käyttää samoja lisätoimintoja ja verkkosivusto voi toimia eri tavalla. Jos haluat palauttaa aiemman toiminnan, palaa sivustolle ja lisää se uudelleen.