Verkosta hakeminen Chromella

Voit löytää etsimäsi nopeasti internetistä, kirjanmerkeistä tai selaushistoriasta.
  1. Avaa Chrome Chrome tietokoneella.
  2. Kirjoita hakusi yläreunan osoitepalkkiin.
  3. Valitse tulos tai paina Enter.

Vinkki: Voit saada kirjoittaessasi ehdotuksia verkko- ja sovellustoimintasi perusteella. Voit poistaa yksittäisiä ehdotuksia hakuhistoriasta tai piilottaa toimintaasi perustuvia ehdotusosioita, kun ne tulevat näkyviin. Lue lisää toiminnastasi.

Haku verkkosivulta

Voit etsiä tiettyä sanaa tai ilmausta verkkosivulta tietokoneella.

1. Avaa sivu tietokoneen Chromella Chrome.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Etsi.
  3. Lisää hakutermi oikeassa yläreunassa.
  4. Hae sivulta painamalla Enter
    • Tulokset näkyvät keltaisella korostettuina. Oikeanpuoleisessa vierityspalkissa näkyvät keltaiset merkit osumien kohdalla.

Vinkki: Voit hakea sanoja tai ilmauksia nopeasti myös näillä pikanäppäimillä: Ctrl + F (Windows, Linux ja Chrome-käyttöjärjestelmä) tai ⌘ + F (Mac).

Sanojen hakeminen

Voit etsiä lisätietoja tietystä sivulla olevasta sanasta tai ilmauksesta.

1. Avaa sivu tietokoneen Chromella Chrome.
  2. Korosta sana tai lause.
    • Jos käytät PC:tä: Klikkaa korostettua sisältöä hiiren kakkospainikkeella.
    • Jos käytät Macia: Pidä Ctrl-painiketta painettuna ja klikkaa korostettua sisältöä.
  3. Valitse sitten vaihtoehdoista haku oletushakukoneellasi. Saatat esimerkiksi nähdä vaihtoehdon "Google-haku termillä keisaripingviini."

Vinkkejä:

• Kun valitset sanan tai ilmauksen, voit kääntää sen haluamallesi kielelle tai nähdä sen määritelmän.
  • Kun valitset numeron, voit muuntaa yksiköitä.

Verkosta hakeminen kuvilla

Saat lisätietoja kuvasta Google Lensin avulla. Voit esimerkiksi etsiä mekon kuvalla lisätietoa sen myyntipaikoista, kuvia samannäköisistä mekoista tai tietoa siitä, missä muualla kuva esiintyy verkossa.

Ennen aloittamista:

Lisätietoja kuvasta:

1. Avaa sivu Chromessa Chrome.
  2. Klikkaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella.
  3. Valitse valikosta "Hae kuvaa Google Lensillä".
    • Jos klikkaat hiiren kakkospainikkeella kuvan ulkopuolella, voit valita valikosta "Hae kuvaa Google Lensillä". Kun olet klikannut tätä vaihtoehtoa, voit valita kuvan vetämällä.
Vinkki: Hakutulokset näkyvät näytön oikeassa reunassa. Voit avata ne uudella välilehdellä valitsemalla Avaa .

Hakutulosten löytäminen yhdellä silmäyksellä

Voit avata tulokset erillisissä paneeleissa, jolloin voit siirtyä helposti hakutulosten välillä.
  1. Avaa Chrome Chrome tietokoneella.
  2. Kirjoita ylälaidan osoitepalkkiin, mitä haluat hakea.
  3. Valitse tulos tai paina Enter.
  4. Jos haluat nähdä hakutulokset uudelleen poistumatta nykyiseltä sivulta, valitse hakukentän vasemmalta puolelta Reunan hakuikkuna .
  5. Valitse toinen tulos. Tulos avautuu pääikkunaan.

Muita lähteitä