Siste Chromebook-programvareoppdatering

Chrome-enheter, som Chromebook, Chromebox, Chromebase og Chromebit, administrerer oppdateringer automatisk, slik at enheten din har den nyeste programvaren og de nyeste sikkerhetsfunksjonene.

Varsel om siste programvareoppdatering

Hvis du får meldingen «Siste programvareoppdatering», mottar enheten ikke lenger oppdateringer for Chrome OS og nettleseren. Disse oppdateringene inkluderer

• sikkerhetsoppdateringer, feilrettinger og nye Chromebook-funksjoner (Eksisterende funksjoner kan slutte å fungere.)
  • støtte for enkelte apper og utvidelser som krever bestemte Chrome OS- eller nettleserversjoner

Retningslinjer for utløpsdato for automatiske oppdateringer

Hver enhet har en utløpsdato for automatiske oppdateringer (AUE).

• Inntil AUE-datoen mottar enheter nye programvareoppdateringer fra Google.
  • På og etter AUE-datoen mottar enheter ikke programvareoppdateringer fra Google.

Vi oppfordrer deg til å sjekke AUE-datoene til enhetene før du kjøper. Datoen for salgavslutning er kontrollert av produsenten av enheten, og den er ikke tilknyttet modellens AUE-dato.