Se tidsplanen for opdatering af din Chromebook

Chromebooks, Chromebases og Chromeboxes administrerer automatisk opdateringer, så enhederne har de nyeste software- og sikkerhedsfunktioner. Sådan tjekker du din tidsplan for opdateringer:

1. Nederst til højre skal du vælge klokkeslættet og derefter Indstillinger .
  2. Vælg Om ChromeOS nederst til venstre.
  3. Vælg Yderligere oplysninger.
  4. I sektionen "Tidsplan for opdateringer" kan du se, hvornår din Chromebook modtager sin sidste opdatering.

Notifikation om sidste softwareopdatering

Hvis du får notifikationen "Sidste softwareopdatering", vil din enhed ikke længere modtage ChromeOS- og browseropdateringer. Disse opdateringer omfatter:

• Sikkerhedsopdateringer, fejlrettelser og nye funktioner til Chromebooks. Eksisterende funktioner holder muligvis op med at fungere.
  • Understøttelse af visse apps, der kræver bestemte ChromeOS- eller browserversioner.

Politik for automatiske opdateringer

• Chromebooks modtager automatiske opdateringer i 10 år.*
  • Disse forbedringer holder automatisk din Chromebook opdateret i længere tid med forbedret sikkerhed og stabilitet.
  • Google samarbejder med alle producenter af Chromebook-komponenter for at sikre, at din Chromebook forbliver kompatibel med vores opdateringer.
  • Selv hvis din Chromebook ikke længere modtager automatiske opdateringer, leveres den stadig med verificeret opstart. Hvis der er manipuleret med systemet, reparerer det sig selv.
  • Du kan tjekke, hvor længe enheder modtager automatiske opdateringer.

Vigtigt! "Slutdatoen for salg" fastlægges af enhedens producent og har ikke noget at gøre med, om en enhed er kvalificeret til Google-opdateringer.

* På enheder fra før 2021, som modtager udvidede opdateringer, understøttes nogle funktioner og tjenester muligvis ikke. Få flere oplysninger om understøttelse af udvidede opdateringer.