Comprovar la programació d'actualitzacions d'un Chromebook

Els Chromebooks, els Chromebases i els Chromeboxes gestionen automàticament les actualitzacions perquè els dispositius tinguin les funcions de seguretat i el programari més recents. Per comprovar la programació d'actualitzacions:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora i, a continuació, Configuració .
  2. A la part inferior esquerra, seleccioneu Sobre ChromeOS.
  3. Seleccioneu Detalls addicionals.
  4. A la secció "Actualitza la programació", veureu la data en què Chromebook rebrà l'última actualització.

Notificació sobre la darrera actualització de programari

Si rebeu la notificació "Darrera actualització de programari", el dispositiu ja no rebrà actualitzacions de ChromeOS ni del navegador. Aquestes actualitzacions inclouen:

• Actualitzacions de seguretat, correcció d'errors i funcions noves per a Chromebook. És possible que les funcions existents deixin de funcionar.
  • Compatibilitat amb determinades aplicacions que requereixen versions concretes de ChromeOS o del navegador.

Política d'actualitzacions automàtiques

• Els Chromebooks reben actualitzacions automàtiques durant 10 anys.*
  • Aquestes millores mantenen el Chromebook actualitzat de manera automàtica durant més temps amb una seguretat i estabilitat millorades.
  • Per assegurar-nos que el vostre Chromebook continuï sent compatible amb les nostres actualitzacions, Google treballa amb tots els fabricants de components de Chromebook.
  • Encara que el vostre Chromebook ja no s'actualitzi automàticament, continua incorporant l'Inici verificat. Si el sistema es manipula, es repara sol.
  • Podeu consultar durant quant de temps els dispositius reben actualitzacions automàtiques.

Important: la data de fi de venda la controla el fabricant del dispositiu i no té cap relació amb el fet de si un dispositiu és apte per rebre actualitzacions de Google o no.

* En el cas dels dispositius anteriors al 2021 que rebran actualitzacions prorrogades, és possible que algunes funcions i serveis no siguin compatibles. Obteniu informació sobre la compatibilitat amb les actualitzacions prorrogades.