Tekeningen maken met Canvas

Met Canvas kun je je eigen ontwerpen maken. Je tekeningen worden gesynchroniseerd met je Google-account, zodat je ze kunt openen in de Chrome-browser

Tip: Canvas werkt het beste met Chromebooks, Chromebases en Chromeboxes.

Een tekening maken

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher  en dan pijl-omhoog .
  2. Open Canvas .
  3. Kies linksboven waarop je wilt tekenen:
    • Als je op een leeg canvas wilt tekenen, selecteer je Nieuwe tekening.
    • Als je op een achtergrond wilt tekenen, selecteer je Nieuwe tekening op basis van afbeelding.

Je tekening delen

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher  en dan pijl-omhoog .
  2. Open Canvas .
  3. Selecteer de tekening die je wilt exporteren.
  4. Selecteer Meer  rechtsboven.
  5. Selecteer Tekening exporteren.
  6. Selecteer Weergeven in map om de tekening te openen in je map Downloads.

Problemen met Canvas oplossen

Als je problemen ondervindt met Canvas en wordt teruggebracht naar het inlogscherm, controleer je of je instellingen en extensies Google-cookies op https://canvas.apps.chrome toestaan.