Crear dibuixos amb Canvas

Canvas us permet crear els vostres propis dissenys. Els vostres dibuixos se sincronitzen amb el Compte de Google perquè pugueu accedir-hi des del navegador Chrome.

Consell: Canvas funciona millor amb dispositius Chromebook, Chromebase i Chromebox.

Crear un dibuix

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions  i, a continuació, fletxa amunt .
  2. Obriu Canvas .
  3. A la part superior esquerra, trieu el que vulgueu dibuixar:
    • Per dibuixar sobre un llenç en blanc, seleccioneu Dibuix nou.
    • Per dibuixar sobre un fons, seleccioneu Nou a partir d'una imatge.

Compartir el dibuix

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions  i, a continuació, fletxa amunt .
  2. Obriu Canvas .
  3. Seleccioneu el dibuix que voleu exportar.
  4. A la part superior dreta, seleccioneu Més .
  5. Seleccioneu Desa com a imatge.
  6. Per obrir el dibuix a la carpeta Baixades, seleccioneu Mostra a la carpeta.

Corregir problemes amb Canvas

Si teniu problemes amb Canvas i torneu a la pantalla d'inici de sessió, comproveu que les opcions de configuració i les extensions permetin les galetes de Google a https://canvas.apps.chrome.

Iniciar la sessió i sincronitzar

Encara que no pugueu iniciar la sessió a Canvas, sí que podeu crear dibuixos. Quan inicieu la sessió més tard, tots els vostres dibuixos locals se sincronitzaran amb el vostre Compte de Google i estaran disponibles en tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada.

Si hi ha un o més dibuixos que no voleu que se sincronitzin, cancel·leu l'inici de sessió i suprimiu-los. Si sou a la galeria, seleccioneu Menú de dibuix Organitza i, a continuació, Suprimeix.

Consell: si utilitzeu el Chromebook per a la feina o per a un centre educatiu, és possible que no pugueu iniciar la sessió a l'aplicació Canvas amb el compte de Workspace ni sincronitzar els dibuixos amb el vostre Compte de Google. Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb l'administrador. Si sou administrador, obteniu informació sobre com podeu gestionar l'accés del Compte de Google a Canvas.