Hitta och ordna appar

Om du har installerat appar från Google Play Butik eller Chrome Web Store har vi några tips på hur du snabbt kan hitta appar och ordna dem.

Hitta en app

Så här söker du efter en app på Chromebook:

1. Tryck på söktangenten Sök på tangentbordet.
  2. Skriv namnet på appen du vill hitta. Appen visas i sökresultatet.

Öppna en app

1. Logga in på Chromebook.
  2. Klicka på översikten Översikt.
  3. En lista över appar som du har använt nyligen visas. Klicka på appen du vill öppna.
  4. Valfritt: Om du vill se alla appar du har klickar du på uppåtpilen Uppåtpil.

Ordna apparna

Lägg appar i mappar
  • Lägg appar i en mapp: Dra en app så att den läggs ovanpå en annan app.
  • Namnge en mapp: Klicka på mappen.
Flytta appar

Klicka på en app och dra den.

Läsa mer om appar