Find og organiser apps

Hvis du har installeret apps fra Google Play Butik eller Chrome Webshop, får du her nogle tips til, hvordan du hurtigt kan finde og organisere dem.

Find en app

Sådan søger du efter en app på din Chromebook:

1. Tryk på søgetasten eller tasten Appliste på tastaturet.
  2. Angiv navnet på den ønskede app, og find den i søgeresultaterne.

Åbn en app

1. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  2. Find en app, du vil åbne.
    • Vælg en app blandt de apps, du har brugt for nylig
    • Rul for at se alle dine apps
    • Brug applisten til at søge efter apps
  3. Vælg appikonet for at åbne appen.
Tip! Du kan også dele indhold fra apps. Se, hvordan du deler filer med Android- og Chromebook-enheder i nærheden.

Administrer, hvordan dine apps åbner links

Sådan styrer du, om links skal åbnes i din app eller i en ny browserfane i Chrome:
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Apps og derefter Administrer dine apps.
  3. Vælg en app.
  4. Under "Åbning af understøttede links" skal du vælge, hvilke links du vil åbne i appen eller i Chrome.
Hvis du ikke kan ændre denne indstilling, eller den er nedtonet, er din app konfigureret til at åbne links i Chrome. Sådan får du din app til at åbne links i et nyt appvindue:
  1. Vælg Appliste i hjørnet af skærmen.
  2.  Højreklik på appikonet.
  3. Vælg Ny fane og derefter Nyt vindue.

Brug appgenveje

Nogle apps har genveje til bestemte funktioner eller handlinger i appen.

Find appgenveje:

1. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  2. Højreklik på appen. Find appgenveje ved hjælp af pil ned Pil ned.
    • Når du f.eks. højreklikker på YouTube YouTube, finder du Abonnementer . Når du vælger Abonnementer, går du til siden Abonnementer på YouTube.

Brug søgefunktionen til at finde appgenveje på en anden måde:

1. Vælg Appliste i hjørnet af skærmen.
  2. Angiv søgeord i søgefeltet. Hvis der er tilgængelige genveje, vises de lige under søgefeltet.
    • Eksempel: Når du skriver "populært" i søgefeltet, kan du se, hvilke videoer der er populære på YouTube.

Organiser dine apps

Læg apps i mapper
  • Læg apps sammen i en mappe: Træk en app hen oven på en anden app.
  • Navngiv en mappe: Klik på mappen.
Flyt rundt på apps
Klik på en app, hold den nede, og træk den.
Omorganiser apps efter navn eller farve
  1. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  2. Højreklik på applisten eller på den app, du vil omorganisere.
  3. Vælg Sortér efter og derefter Navn eller Farve.

Administrer appnotifikationer

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger og derefter Apps og derefter Notifikationer
  3. Aktivér eller deaktiver Notifikationer for dine apps.
Tip! Aktivér Forstyr ikke for at sætte alle appnotifikationer på lydløs. Hvis du vil sætte alle appnotifikationer på lydløs på en anden måde, kan du vælge klokkeslættet og derefter Notifikationer.

Få flere oplysninger om apps