Log ind med flere brugere samtidigt

Hvis du har føjet mere end én Google-konto til din Chromebook, kan du:

• Skifte mellem konti uden at logge ud og ind igen
  • Flytte vinduer mellem konti

Log ind med en anden bruger

Før du kan logge ind med en anden bruger, skal du sørge for, at du har føjet den anden bruger til din Chromebook. Følg derefter denne vejledning:

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg mailadressen til din Google-konto.
  4. Vælg Log ind med en anden bruger.
  5. Du bør nu se en påmindelse om kun at bruge funktionen med brugere, du har tillid til. Vælg OK.
  6. Vælg en bruger, og angiv derefter brugerens adgangskode. Du kan tilføje op til 5 brugere.

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du muligvis ikke vælge mellem alle tilgængelige brugere.

Skift mellem konti, du er logget ind på

Når du har tilføjet flere brugere, kan du skifte mellem dem:

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg den bruger, du vil skifte til.

Alle aktive brugere deler visse indstillinger, f.eks. netværk. Andre indstillinger, f.eks. profilbilleder og bogmærker, er specifikke for hver bruger.

Bemærk! Google Play Butik og eventuelle downloadede Android-apps er kun tilgængelige for den konto, der loggede ind først. Hvis du vil bruge dem via en anden konto, skal du logge ud af alle dine konti og logge ind med den konto, du vil bruge.

Flyt vinduer mellem brugere

Sådan flytter du vinduer mellem de Google-konti, der er logget ind:

1. Sørg for, at du er logget ind på to konti på samme tid.
  2. Højreklik øverst til højre på det vindue, du vil flytte. Undlad at vælge en fane.
  3. Vælg Flyt vindue til.
  4. Vælg den konto, som vinduet skal flyttes til.

Log ud af en konto

Hvis du er logget ind på flere Google-konti på din Chromebook, kan du ikke logge ud af dem én efter én. Du skal logge ud af alle konti på samme tid.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Log alle ud.

Bemærk! Hvis du er Chromebook-administrator i din organisation, kan du administrere samlet login fra flere konti.