Iniciar la sessió amb diversos usuaris alhora

Si heu afegit més d'un Compte de Google a Chromebook, podeu fer el següent:

• Canviar entre comptes sense haver de tancar una sessió per iniciar-ne una altra.
  • Moure finestres entre comptes.

Iniciar la sessió amb un altre usuari

Abans d'iniciar la sessió amb un altre usuari, assegureu-vos d'haver afegit un segon usuari al dispositiu Chromebook. A continuació, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu l'adreça electrònica del Compte de Google.
  4. Seleccioneu Inicia la sessió amb un altre usuari.
  5. Es mostrarà un recordatori perquè només utilitzeu aquesta funció amb persones de confiança. Seleccioneu D'acord.
  6. Trieu un usuari i introduïu-ne la contrasenya. Podeu afegir fins a 5 usuaris.

Nota: si utilitzeu el dispositiu Chromebook a la feina o en un centre educatiu, pot ser que no pugueu triar entre tots els usuaris disponibles.

Canviar entre els comptes en què teniu la sessió iniciada

Si heu afegit diversos usuaris, podeu canviar d'un a un altre. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu l'usuari a què vulgueu canviar.

Tots els usuaris actius comparteixen algunes opcions de configuració, com ara les xarxes, però n'hi ha d'altres, com les fotos de perfil o les adreces d'interès, que són específiques de cada usuari.

Nota: Google Play Store i les aplicacions d'Android baixades només estan disponibles al compte en què inicieu la sessió per primera vegada. Perquè estiguin disponibles en un altre compte, tanqueu la sessió en tots els comptes i inicieu-la amb el compte que vulgueu utilitzar.

Moure finestres entre usuaris

Per moure finestres entre els Comptes de Google en què hàgiu iniciat la sessió, seguiu aquests passos:

1. Comproveu que hàgiu iniciat la sessió en dos comptes al mateix temps.
  2. Feu clic amb el botó dret a la part superior de la finestra que vulgueu moure, però no en una pestanya.
  3. Seleccioneu Mou la finestra a.
  4. Seleccioneu el compte a què vulgueu moure la finestra.

Tancar la sessió d'un compte

Si teniu la sessió iniciada en diversos Comptes de Google a Chromebook, no podeu tancar la sessió dels comptes de manera individual, sinó que heu de tancar la sessió de tots els comptes alhora. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Tanca la sessió de tots els usuaris.

Nota: si sou l'administrador del dispositiu Chromebook a la vostra organització, podeu gestionar l'accés d'inici de sessió múltiple.