Logg av eller slå av Chromebooken din

Når du er ferdig med å bruke Chromebook, kan du logge av, sette den i hvilemodus eller slå den av.

Logg av

Sånn bytter du konto – for eksempel for å la andre bruke Chromebooken:

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Klikk på Logg av.

Sett Chromebooken i hvilemodus

• For å spare batteri mens Chromebooken er på, kan du sette den i hvilemodus ved å lukke lokket.
  • Hvis du har en Chromebook som kan gjøres om til nettbrett, kan du trykke på av/på-knappen.

Viktig: Hvis du bruker Chromebook på jobben eller skolen, kan du kanskje ikke endre innstillingene for hvilemodus. Kontakt administratoren din for å få mer hjelp.

Hold Chromebooken våken

Sånn holder du Chromebooken våken når du ikke bruker den:

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Enhet til venstre.
  4. Velg Strøm.
  5. Velg Hold skjermen påslått under «Når enheten er inaktiv», ved siden av «Når enheten lades» og «Ved batteridrift».

Sånn holder du Chromebooken våken når lokket er lukket:

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Enhet til venstre.
  4. Velg Strøm.
  5. Slå av Gå i hvilemodus når maskinen lukkes.
Vekk Chromebooken din
  • På Chromebook: Åpne lokket, og trykk på en tast eller sveip på styreflaten.
  • På Chromebox: Beveg musen.
  • På nettbrett: Trykk på av/på-knappen.

Slå av Chromebooken din

Prøv et av disse alternativene for å slå av Chromebooken helt:

• Velg klokkeslettet nederst til høyre. Velg Strøm .
    • Velg Slå av på menyen som åpnes.
  • Trykk og hold på av/på-knappen i tre sekunder.
  • Trykk og hold på Strøm-knappen til det åpnes en meny for å slå av eller logge av enheten.

Start Chromebooken på nytt

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre på Chromebook.
  2. Velg Strøm i panelet som åpnes.
  3. Velg Start på nytt på menyen som åpnes.

Bytt profil

Hvis du har forskjellige kontoer på samme Chromebook, kan du bytte profil.

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre på Chromebook.
  2. Velg profilen du er logget på med.
  3. Velg den andre profilen, eller legg til en ny profil.