Uitloggen bij je Chromebook of je Chromebook uitschakelen

Als je klaar bent met je Chromebook, kun je uitloggen of de Chromebook uitschakelen of in de slaapstand zetten.

Uitloggen

Als je iemand anders je Chromebook wilt laten gebruiken of je van account wilt wisselen, moet je eerst uitloggen:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Klik op Uitloggen.

De slaapstand van je Chromebook activeren

• Als je de batterijlading wilt sparen terwijl je Chromebook is ingeschakeld, kun je de slaapstand activeren door het scherm dicht te klappen.
  • Als er een tablet van je Chromebook kan worden gemaakt, druk je op de aan/uit-knop.

Je Chromebook actief houden

Je kunt je Chromebook als volgt actief houden wanneer je deze niet gebruikt:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Scroll naar het gedeelte Apparaat.
  4. Selecteer Aan/uit.
  5. Selecteer de pijl-omlaag naast Wanneer inactief en kies vervolgens Scherm ingeschakeld houden.

Je kunt je Chromebook als volgt actief houden wanneer de klep is gesloten:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Scroll naar het gedeelte Apparaat.
  4. Selecteer Aan/uit.
  5. Schakel Slaapstand als klep is gesloten uit.

Opmerking: Als je je Chromebook op het werk of op school gebruikt, kun je de slaapstandinstellingen mogelijk niet wijzigen. Neem contact op met je beheerder voor meer hulp.

Je Chromebook activeren

• Op Chromebooks: Open de klep en druk op een toets of veeg over de touchpad.
  • Op Chromeboxes: Verplaats de muis.
  • Op tablets: Druk op de aan/uit-knop.

Je Chromebook uitschakelen

Probeer een van deze opties om je Chromebook volledig uit te schakelen:

• Selecteer rechtsonder de tijd. Selecteer Aan/uit Aan/uit.
  • Selecteer rechtsonder de tijd. Selecteer Uitloggen en dan Uitschakelen.
  • Houd de aan/uit-knop drie seconden ingedrukt.
  • Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je een menu ziet voor Uitschakelen of Afmelden