Uitloggen bij je Chromebook of je Chromebook uitzetten

Als je klaar bent met je Chromebook, kun je uitloggen of de Chromebook uitzetten of in de slaapstand zetten.

Uitloggen

Als je iemand anders je Chromebook wilt laten gebruiken of je van account wilt wisselen, moet je eerst uitloggen:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Klik op Uitloggen.

De slaapstand van je Chromebook activeren

• Als je de batterijlading wilt sparen terwijl je Chromebook aanstaat, kun je de slaapstand activeren door het scherm dicht te klappen.
  • Als er een tablet van je Chromebook kan worden gemaakt, druk je op de aan/uit-knop.

Belangrijk: Als je je Chromebook op het werk of op school gebruikt, kun je de slaapstandinstellingen misschien niet wijzigen. Neem contact op met je beheerder voor hulp.

Je Chromebook actief houden

Je kunt je Chromebook als volgt actief houden wanneer je deze niet gebruikt:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer Apparaat aan de linkerkant.
  4. Selecteer Aan/uit.
  5. Kies onder Indien inactief naast Tijdens het opladen en Op batterij de optie Scherm aan laten.

Zo houd je de Chromebook actief als de klep is gesloten:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer Apparaat aan de linkerkant.
  4. Selecteer Aan/uit.
  5. Zet Slaapstand als de klep wordt gesloten uit.
Je Chromebook activeren
  • Op Chromebooks: Open de klep en druk op een toets of swipe over de touchpad.
  • Op Chromeboxes: Verplaats de muis.
  • Op tablets: Druk op de aan/uit-knop.

Je Chromebook uitzetten

Probeer een van deze opties om je Chromebook helemaal uit te zetten:

• Selecteer rechtsonder de tijd. Selecteer Aan/uit .
    • Selecteer Uitzetten in het menu dat wordt geopend.
  • Houd de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt.
  • Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je een menu vindt voor Uitzetten of Afmelden.

Je Chromebook opnieuw opstarten

1. Selecteer rechtsonder de tijd op je Chromebook.
  2. Selecteer Aan/uit in het deelvenster dat wordt geopend.
  3. Selecteer Opnieuw opstarten in het menu dat wordt geopend.

Van profiel wisselen

Als je verschillende accounts op dezelfde Chromebook hebt, kun je van profiel wisselen.

1. Selecteer rechtsonder de tijd op je Chromebook.
  2. Selecteer het profiel waarmee je op dit moment bent ingelogd.
  3. Selecteer het andere profiel of voeg een nieuw profiel toe.