Chromebookista uloskirjautuminen ja sen sammuttaminen

Kun olet lopettanut Chromebookin käytön, voit kirjautua ulos, asettaa sen virransäästötilaan tai sammuttaa sen.

Uloskirjautuminen

Jos haluat antaa jonkun muun käyttää Chromebookiasi tai vaihtaa tiliä, tee näin:

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Chromebookin virransäästötila

• Jos haluat pitää Chromebookin päällä, mutta säästää sen akkua, voit asettaa sen virransäästötilaan sulkemalla kannen.
  • Jos Chromebookisi toimii myös tablettina, paina virtapainiketta.

Tärkeää: Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, et ehkä voi muuttaa virransäästöasetuksiasi. Pyydä lisäohjeita järjestelmänvalvojalta.

Chromebookin pitäminen aktiivisena

Näin voit estää Chromebookia siirtymästä virransäästötilaan, kun et käytä sitä:

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Laite.
  4. Valitse Virta.
  5. Valitse Kun laite on epäaktiivinen ‑kohdan alta Latauksessa- ja Akkuvirralla-kohtien vierestä Älä sulje näyttöä.

Näin voit estää Chromebookia siirtymästä virransäästötilaan, kun sen kansi suljetaan:

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Laite.
  4. Valitse Virta.
  5. Laita Lepotila, kun kansi suljetaan pois päältä.
Chromebookin aktivointi
  • Chromebookit: Avaa kansi ja paina mitä tahansa näppäintä tai pyyhkäise kosketuslevyä.
  • Chromeboxit: Liikuta hiirtä.
  • Tabletit: Paina virtapainiketta.

Chromebookin sammuttaminen

Näin sammutat Chromebookin kokonaan:

• Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta. Valitse Virta .
    • Valitse avautuvasta valikosta Sammuta.
  • Paina virtapainiketta kolmen sekunnin ajan.
  • Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes näet valikon, jossa on vaihtoehdot Virta pois ja Kirjaudu ulos.

Chromebookin käynnistäminen uudelleen

1. Valitse kellonaika Chromebookin oikeasta alareunasta.
  2. Valitse avautuvasta paneelista Virta .
  3. Valitse avautuvasta valikosta Käynnistä uudelleen.

Profiilin vaihtaminen

Jos samalla Chromebookilla on useita tilejä, voit vaihtaa profiilia.

1. Valitse kellonaika Chromebookin oikeasta alareunasta.
  2. Valitse profiili, jolle olet kirjautuneena.
  3. Valitse toinen profiili tai lisää uusi.