Apagar el Chromebook o tancar-hi la sessió

Quan acabeu d'utilitzar el Chromebook, podeu tancar-hi la sessió, posar-lo en mode de repòs o apagar-lo.

Tancar la sessió

Si voleu que una altra persona utilitzi el Chromebook o voleu canviar de compte, seguiu aquests passos:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Feu clic a Tanca la sessió.

Posar Chromebook en mode de repòs

• Per estalviar bateria mentre Chromebook està encès, podeu posar-lo en mode de repòs tancant la tapa.
  • Si esteu utilitzant el Chromebook com a tauleta, premeu el botó d'engegada.

Important: si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que no pugueu canviar la configuració de repòs. Contacteu amb l'administrador per obtenir més ajuda.

Mantenir el Chromebook actiu

Perquè el Chromebook continuï actiu quan no el feu servir, seguiu aquests passos:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A l'esquerra, seleccioneu Dispositiu.
  4. Seleccioneu Alimentació.
  5. A "Quan estigui inactiu", al costat de "Mentre es carrega" i "Mentre utilitza la bateria", trieu Mantén la pantalla activa.

Perquè el Chromebook continuï actiu quan es tanqui la tapa, seguiu aquests passos:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A l'esquerra, seleccioneu Dispositiu.
  4. Seleccioneu Alimentació.
  5. Desactiveu Posa en repòs quan es tanqui la tapa.
Activar el Chromebook
  • En dispositius Chromebook: obriu la tapa i, a continuació, premeu qualsevol tecla o llisqueu al ratolí tàctil.
  • En dispositius Chromebox: moveu el ratolí.
  • En tauletes: premeu el botó d'engegada.

Apagar el dispositiu Chromebook

Per apagar completament el dispositiu Chromebook, proveu una d'aquestes opcions:

• A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora. Seleccioneu Alimentació .
    • Al menú que s'obre, seleccioneu Apaga.
  • Premeu el botó d'engegada durant tres segons.
  • Manteniu premut el botó d'engegada fins que es mostri un menú amb les opcions Apaga o Tanca la sessió.

Reiniciar el Chromebook

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Al tauler que s'obre, seleccioneu Alimentació .
  3. Al menú que s'obre, seleccioneu Reinicia.

Canviar de perfil

Si teniu diferents comptes al mateix Chromebook, podeu canviar de perfil.

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu el perfil amb el qual teniu la sessió iniciada actualment.
  3. Seleccioneu l'altre perfil o afegiu-ne un de nou.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda