Få flere oplysninger om Chromebooks

Se denne liste over almindelige spørgsmål for at få flere oplysninger om Chromebook.

Skift fra en pc eller Mac

Hvad er forskellen mellem Chromebook-enheder og andre computere, f.eks. Windows eller Mac OS?

Chromebook er en ny type computer, der er designet til at hjælpe med at få tingene gjort på en nemmere og hurtigere måde. Chromebook-enheder kører med ChromeOS, som er et operativsystem, der har lagerplads i skyen, og hvor alt det bedste fra Google er integreret. Chromebook-enheder er desuden beskyttet af flere sikkerhedsniveauer.

Få flere oplysninger om, hvordan du skifter til en Chromebook.

Hvorfor er Chromebooks billigere end almindelige computere?

Google samarbejder med producenterne om at holde prisen på Chromebooks nede, og du behøver ikke at tænke på priserne på størstedelen af den software, du skal bruge.

Du kan vælge blandt tusindvis af apps uden betaling i Chrome Webshop til arbejde og fritid.

Virker Chromebooks offline?

Ja. Med apps, der fungerer offline, kan du fortsætte med at bruge din Chromebook, når den ikke har forbindelse til internettet. Her er nogle eksempler:

• Læs og skriv e-mails med Offline Gmail
  • Skriv en note, eller lav en liste med Google Keep
  • Opret og rediger dokumenter, dias eller regneark med Google Drive-apps (Google Docs, Sheets og Slides)
  • Se og svar på invitationer til begivenheder med Google Kalender
  • Se og rediger gemte billeder med det integrerede værktøj til billedredigering
  • Afspil musik eller film med den integrerede medieafspiller

Brug apps på en Chromebook

Fungerer Microsoft Office på en Chromebook?

Du kan åbne, redigere, downloade og konvertere mange typer Microsoft Office-filer på din Chromebook.

På Chromebooks, der understøtter Android-apps, kan du lige nu få Microsoft Office som Android-app. Hvis du vil se, hvilke Microsoft-apps du kan få til din enhed, skal du gå til Google Play Butik.

Fungerer iTunes på en Chromebook?

iTunes fungerer ikke på Chromebooks. I stedet kan du føje musik fra iTunes til din Google Play Musik-samling. Find ud af, hvordan du afspiller musik på din Chromebook.

Fungerer Skype på en Chromebook?

Hvad er Google Play Butik?

Google Play Butik er et sted, hvor du kan finde og downloade en lang række Android-apps til din Chromebook. Se, hvilke Chromebooks der understøtter Android-apps.

Musik, videoer og fotos

Hvordan gemmer og organiserer jeg billeder?

Du kan gemme dine billeder med Google Fotos, hvor de opbevares og organiseres hurtigt og sikkert.

Hvordan kan jeg lytte til musik og se videoer?

Gem dine filer

Behøver jeg at gemme filer på nettet (eller "i skyen")?

Du kan vælge at gemme dine filer på din Chromebook eller online med en skybaseret fillagringstjeneste som f.eks. Google Drev.

Med Google Drev gemmes dine data i Googles topsikre datacentre. Servicevilkårene gør det klart, at "det, der tilhører dig, tilhører udelukkende dig".

Hvad sker der med mine Google Drev-filer, når min lagerplads uden beregning udløber?

Der følger 15 GB lagerplads uden beregning med til hver Google-konto. Lagerpladsen er fælles for Google Drev, Gmail og Google Fotos.

Når din lagerplads uden beregning udløber, forbliver alle dine filer i Drev, og du kan bruge, downloade og dele dem, når du vil. Hvis du har brug for yderligere lagerplads, kan du købe mere.

Få flere oplysninger om Chromebook-brugeres fordele og tilbud.

Anvend printere og andet tilbehør

Har Chromebooks cd- eller dvd-drev?

Chromebooks har ikke et cd- eller dvd-drev, men du kan afspille musik og film, der er gemt i en af de kompatible filtyper, via medieafspilleren. Du kan også afspille filer fra et USB-drev eller SD-kort.

Kan jeg udskrive via en Chromebook?

Ja. Hvis du vil udskrive via en Chromebook, skal du konfigurere din printer.

Hvilken slags tilbehør kan jeg bruge sammen med en Chromebook?

USB-drev, computermus, tastaturer og eksterne lagerenheder, der er fremstillet til Mac eller Windows, fungerer sammen med Chromebook-enheder.