Afspil musik på din Chromebook

Du kan afspille musikfiler og videoer på din Chromebook eller via internettet.

Afspil gemte musikfiler

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  3. Åbn Filer .
  4. Find dine musikfiler.
  5. Vælg en eller flere musikfiler, og klik på Åbn. Musikfilerne vises som en playliste i appen Galleri.

Afspil musik, sæt den på pause, eller spring numre over via Kvikmenu

Hvis du afspiller en sang fra internettet eller fra en musikapp, f.eks. YouTube Music, kan du bruge Kvikmenu til at afspille musikken, sætte den på pause, eller springe numre over.
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Brug styringselementerne i menuen til at afspille musik, sætte musik på pause eller springe numre over.
Tip! Hvis du vil have adgang til styringselementerne via Kvikmenu, kan du fastgøre denne funktion. Når funktionen er fastgjort, kan du trykke på musikikonet for at få adgang til styringselementerne.

Kom godt i gang med YouTube Music

1. Vælg applisten nederst til venstre på skærmen.
  2. Vælg YouTube Music-appen YouTube Music-logo
Tip! Hvis appen "YouTube Music" ikke vises, kan du downloade den i Google Play Butik.

Lyt til musik på nettet