Brug Google Drev-filer offline på din Chromebook

Du kan bruge nogle Google Drev-filer offline. Disse filer omfatter Docs, Sheets, Slides og andre filtyper.

Tips!

• Når du gør filer tilgængelige offline, synkroniseres dine ændringer med Google Drev, næste gang din Chromebook opretter forbindelse til internettet.
  • Nogle apps fungerer muligvis ikke, når du er offline.
Ikke-understøttede filer

Nogle filer er ikke tilgængelige offline. Disse omfatter:

• Google Maps
  • Google Analyse

Du kan bruge dine Google Drev-filer offline på 2 måder.

Metode 1: Gør individuelle filer og mapper tilgængelige offline

Trin 1: Aktivér offlineindstillinger

1. Gå til dine indstillinger for Google Drev.
  2. Rul til "Offline", og markér afkrydsningsfeltet.
    • Der kan gå et par minutter, før indstillingen for offlineadgang aktiveres.
Tip! Din Chromebook gør automatisk nogle af de filer, du har åbnet for nylig, tilgængelige offline.

Trin 2: Gør bestemte filer og mapper tilgængelige offline

Vigtigt! Denne vejledning fungerer også med fællesdrev.
  1. Åbn appen Filer .
  2. Vælg Google Drev Drev.
  3. Vælg den fil eller mappe, du vil bruge offline.
  4. Aktivér Tilgængelig offline øverst på skærmen.
    • Der vises et flueben ud for filen eller mappen for at vise, at den er tilgængelig offline.

Gør bestemte filer og mapper utilgængelige offline

Sådan gør du individuelle filer utilgængelige offline:

1. Åbn appen Filer .
  2. Vælg Google Drev Drev.
  3. Vælg den fil, der ikke længere skal være tilgængelig offline.
  4. Deaktiver Tilgængelig offline øverst.

Metode 2: Konfiguration med ét klik i Mit drev (kun Chromebook Plus)

Hvis du har en Chromebook Plus, kan du gøre alle filer på "Mit drev" tilgængelige offline. Sådan aktiverer du filsynkronisering:

1. Gå til Indstillinger , når din Chromebook er online.
  2. Vælg Avanceret og derefter Filer og derefter Google Drev.
  3. Aktivér Få adgang til dine Google Drev-filer, når du er offline.

Når funktionen er aktiveret, synkroniseres filerne i "Mit drev" med din Chromebook. Når filen er synkroniseret, kan du se et flueben ud for filen. Dine indstillinger for Google Drev viser "Filsynkronisering er aktiveret".

Tip! Hvis du ikke kan se et flueben ud for filen, venter filen muligvis på at blive synkroniseret, eller også er den ikke blevet synkroniseret.

Filer uden for Mit drev

Hvis du vil bruge individuelle Drev-filer offline, som ikke er gemt i Mit drev:

1. Åbn appen Filer .
  2. Vælg Google Drev Drev.
  3. Vælg den fil, du vil bruge offline.
  4. Aktivér Tilgængelig offline øverst.
Deaktiver filsynkronisering

Sådan forhindrer du, at nye filer automatisk gøres tilgængelige offline:

1. Gå til Indstillinger på din Chromebook.
  2. Vælg Avanceret og derefter Filer og derefter Google Drev.
  3. Deaktiver Få adgang til dine Google Drev-filer, når du er offline.

Når indstillingen er deaktiveret, står der "Filsynkronisering er deaktiveret" i dine indstillinger for Google Drev.

Tips!

• Filer, der tidligere er blevet gjort tilgængelige offline, forbliver tilgængelige offline.
  • Hvis du er ved at løbe tør for lagerplads på enheden, deaktiveres funktionen automatisk.

Frigør lagerplads, der bruges af offlinefiler

1. Gå til Indstillinger på din Chromebook.
  2. Vælg Avanceret og derefter Filer og derefter Google Drev.
  3. Vælg Frigør lagerplads.
    • Nogle filer forbliver muligvis tilgængelige offline.
  4. Hvis du har mistet forbindelsen til Drev, skal du genoprette den for at rydde offlinelagerplads.

Tip! Hvis du er ved at løbe tør for lagerplads på enheden, er offlinefiler ikke længere tilgængelige offline.